Sisata i guzata
Well-known member
Sad mi je poslao sta bi nadostukala... Patak, hoces i intimne dijelove ili??Posalji mu dozirano jednu po jednu,da ne padne s kreveta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi je poslao sta bi nadostukala... Patak, hoces i intimne dijelove ili??Posalji mu dozirano jednu po jednu,da ne padne s kreveta
bolje ne. svi bi poludjeli ovdjeDa sam znala da ce tako bit izvadila bi ih...
Možeš i ti ima mjestaPosalji mu dozirano jednu po jednu,da ne padne s kreveta
A nego pa nije u modi samo noga.u haljini da se vidiSad mi je poslao sta bi nadostukala... Patak, hoces i intimne dijelove ili??
i ja biSad mi je poslao sta bi nadostukala... Patak, hoces i intimne dijelove ili??
Da podignem haljinu... Znas da ne nosim gacice...A nego pa nije u modi samo noga.u haljini da se vidi
Čekaj red.imaš.temperaturui ja bi
Neznam čekam na wapuDa podignem haljinu... Znas da ne nosim gacice...
Ne pada mi na pamet ja sam mislila da si samo moj sad mi nije napeto vise ,a i stopala sam ti slikala sad cu od tuge pobrisat sve slike sto sam ti mislila poslatiMožeš i ti ima mjesta
Vec sam vlazna od same pomisli....Da podignem haljinu... Znas da ne nosim gacice...
To je samo za Patkovinui ja bi
HmNe pada mi na pamet ja sam mislila da si samo moj sad mi nije napeto vise ,a i stopala sam ti slikala sad cu od tuge pobrisat sve slike sto sam ti mislila poslati
Idemo mu poslat obe slike, kad je bal nek je balNe pada mi na pamet ja sam mislila da si samo moj sad mi nije napeto vise ,a i stopala sam ti slikala sad cu od tuge pobrisat sve slike sto sam ti mislila poslati
Čekam na wapuVec sam vlazna od same pomisli....
Lažovčino jedna, imaš mobitel s WANeznam čekam na wapu
i dalje čekam a oči mi se sklapajuIdemo mu poslat obe slike, kad je bal nek je bal
Zamisljam kako stisces moje sise, mijesis... Nestaju u tvojim sakama...Čekam na wapu
Idemo mu poslat obe slike, kad je bal nek je bal
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|