maserkasplit
Well-known member
Kao ni patka mog foot fetishi samnomEtt... Nece me horoskop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao ni patka mog foot fetishi samnomEtt... Nece me horoskop
Možda tarot grah iz šalice kaveEtt... Nece me horoskop
Otisa je tarot majstor ,a nismo ni sudbinu doznaliMožda tarot grah iz šalice kave
da već zamisljam tvoje palčeve od nogu u rukama kako pucketajuKao ni patka mog foot fetishi samnom
Evo ga opetda već zamisljam tvoje palčeve od nogu u rukama kako pucketaju
Stvarno i njega si.uplašilaOtisa je tarot majstor ,a nismo ni sudbinu doznali
Pucketaju.. ti ustvari meni zelis slomiti prste a ne da ti se dize na njihda već zamisljam tvoje palčeve od nogu u rukama kako pucketaju
Nisaam reka je da ide karte promisati nije se vise vratioStvarno i njega si.uplašila
Haha dizanje od nožnih prstiju ahahahahaPucketaju.. ti ustvari meni zelis slomiti prste a ne da ti se dize na njih
Bogami kako ga ruke ne zabole toliko mješati pa nije to kuhat pudingNisaam reka je da ide karte promisati nije se vise vratio
Čim je čuo koliko diploma imaš na zidu ode onOtisa je tarot majstor ,a nismo ni sudbinu doznali
PssstImaš.ti nekog.znanja o tim kartama ili si više od poker aparata
Da bi rijeć rekao
Da ti sapnem nesto da drugi ne cuju dodji blizeDa bi rijeć rekao
Samo da nije kakav šamarDa ti sapnem nesto da drugi ne cuju dodji blize
Nije nego da drugi ne cuju kaze se rijeČ i nije tekao nego rekao ..Samo da nije kakav šamar
Rizot s gljivama i cherry pomidoricamaMaserka kakvu si danas salatu skuhala?
Hvala ljube na ispravci netočnog navodaNije nego da drugi ne cuju kaze se rijeČ i nije tekao nego rekao ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|