Sisata i guzata
Well-known member
Ja se danas opijam..Dobro i mamurno jutro svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se danas opijam..Dobro i mamurno jutro svima
Meni ce trebat 2 mjeseca da se oporavim od sinocJa se danas opijam..
Pina Colada i forumMeni ce trebat 2 mjeseca da se oporavim od sinoc
Sad flasu mlijeka drmnut i na posoPina Colada i forum
Marijole je Kristijan Grej za siromasne..
Voliš "plastične" metro muškarce???Pogledajte prilog 532Jorge Salinas.. Ignacio jebi me
Slatkii je, a ima muzevne crte lica, a tek ostatak tijelaVoliš "plastične" metro muškarce???
Pitanje je da li u tom pakiranju ima kvalitetan proizvod?Slatkii je, a ima muzevne crte lica, a tek ostatak tijela
A možda i nema neku spikuPitanje je da li u tom pakiranju ima kvalitetan proizvod?
Ah sad ja sam komentirala samo fizicki izgled... S obzirom da je lik u Meksiku tesko ce doc do spikeA možda i nema neku spiku
I još teže do seksa, budimo prizemni, držimo se susjedstvaAh sad ja sam komentirala samo fizicki izgled... S obzirom da je lik u Meksiku tesko ce doc do spike
Zato je sve u masti moguceI još teže do seksa, budimo prizemni, držimo se susjedstva
????Ali ove ruke jaooo
Volim snazne ruke, pali me to jer ostavlja dojam snaznog muskarca(ne kao ovaj nas fejk kristijan grej za siromasne) vec pozitivno dominantnog
Da je mene Horge Salinas nasao na ogradi savskog mosta s gustom bi mu popusilaPoslije ponoći stoji čovjek na ogradi Savskog mosta. Naiđe Horge Salinas i pita ga što to radi. I ovaj mu nesretnik odgovori da mu se život raspada i da će se baciti u Savu da se ubije. Reče mu Hog; ja sam tvoj dobri vilenjak, idi doma i bit će sve u redu". I budala mu se počne zahvaljivati i pita ga kako mu se može odužiti. I kaže mu Horge: "Eto samo mi popuši". I što će budala, počne mu pušiti. I dok mu je pušio upita ga Horge: "pa ti imaš sjede, koliko ti je gpodina?". Reče mu nesretnik 48. Nasmije se Horge i reče: "toliko godina imaš i još vjeruješ u vilenjake????"
Tek toliko o mašti
Ne sumnjamDa je mene Horge Salinas nasao na ogradi savskog mosta s gustom bi mu popusila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|