Sisata i guzata
Well-known member
Volim pricat s njim, prcat ga, nervirat.. Sve mi to podize adrenalin, sve ide u rok sluzbeon i jacky..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komplicirano je to kod nas.. ne kuze oni. Tanka nit je izmedu nase ljubavi i mrznje...Volim pricat s njim, prcat ga, nervirat.. Sve mi to podize adrenalin, sve ide u rok sluzbeon i jacky..
Frende, pa jebali smo i bolje od oveSigica, ova dama je jedno 20 god starija od tebe , 10 cm visa, ali ima 25 kg manje od tebe, i ljepsa je bar jedno 30 %
Btw. Nije lijepo se rugati zenama tko god one bile
Pa zato kaj ne vide u pp da mi mozemo i normalno razgovarati al to nije ljudima zanimljivoKomplicirano je to kod nas.. ne kuze oni. Tanka nit je izmedu nase ljubavi i mrznje...
To se zove Marijole , jaka seksualna energijaKomplicirano je to kod nas.. ne kuze oni. Tanka nit je izmedu nase ljubavi i mrznje...
Evo ti prava pjesma na pp... Evo za tebe, covek od dva metra
Zamisli Mod koja je to opasnost po ovaj grad da se njih dvoje poseksaju, novi potres, i to od 7 stupnjeva po RichteruTo se zove Marijole , jaka seksualna energija
Znam na koje dvije mislisFrende, pa jebali smo i bolje od ove
A vas se dvoje svađate oko nje, svašta
#necesedesiti#Zamisli Mod koja je to opasnost po ovaj grad da se njih dvoje poseksaju, novi potres, i to od 7 stupnjeva po Richteru
ObaveznoooZnam na koje dvije mislis
Idemo opet
#nikada##necesedesiti#
Nikad ne reci nikad#necesedesiti#
O gospode, cak i ja znam na koju misli..Znam na koje dvije mislis
Idemo opet
Nije koja nego koje!!!!O gospode, cak i ja znam na koju misli..
A petra i ova druga jaoo ko da idete na tajni zadatakNije koja nego koje!!!!
Idem i ja ali ne zaboravi sutra na ovu:Osjećam se suvišnim , povlačim se u krevet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|