Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma čini ti se samo....pa tko bi se njemu rugaoZasto se rugate mom drugu patki???
Nije to njegov stilZa Marijola
Patak....ja tebe volimBaš ti fali intelektualni razgovor Siniša tako da slobodno pričaj ili se tješi
Oni meni Samo su liniju dužu potegliZasto se rugate mom drugu patki
Mjenjaj pravila. Spasi patka. Vidis da ga sinisa hoce silovat...Ne nego ja kad pijem pijem, kad spavam spavam, a kad se jebem jebem se... Ne kombiniram
Ljuti su što se priroda.narugala sa njima.Zasto se rugate mom drugu patki???
A jbg svi me vole ili mrze ali Patka dobraPatak....ja tebe volim
E jbg... Daleko je hahah sombi style...Mjenjaj pravila. Spasi patka. Vidis da ga sinisa hoce silovat...
Ma mi smo ljubomorni na tvoj uspjeh kod Maserke a sad i kod SiGOni meni Samo su liniju dužu potegli
kresnut ću ga kad tadMjenjaj pravila. Spasi patka. Vidis da ga sinisa hoce silovat...
Kozjak ne kakiLjuti su što se priroda.narugala sa njima.
Ti ne voziš, jel tako?
Prije cu ja do patka nego venty do meneMjenjaj pravila. Spasi patka. Vidis da ga sinisa hoce silovat...
Hoće dijete s njim, ili Patak s njim, zapravo isto je...Mjenjaj pravila. Spasi patka. Vidis da ga sinisa hoce silovat...
To su najjaci ljudi patka... Kad te vole ili mrze.. Nema izmedjuA jbg svi me vole ili mrze ali Patka dobra
Došao bi da ozbiljno mislišPrije cu ja do patka nego venty do mene
Ma da Patku ništa uvjek neka crkne ufffMa mi smo ljubomorni na tvoj uspjeh kod Maserke a sad i kod SiG
Ok.Kozjak ne kaki
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|