Precijenio si ovdašnju inteligencijupa i pitao sam ih zato što je povezano sa ovom temom...zapravo birtijom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Precijenio si ovdašnju inteligencijupa i pitao sam ih zato što je povezano sa ovom temom...zapravo birtijom
Koga ti poznaješ sa foruma?pa i pitao sam ih zato što je povezano sa ovom temom...zapravo birtijom
I dalje ne kužim šta je imam sa tvojim linkom?Anaaaaaaaaaaa!!!!!!!......kaži im tiiiiiii!!!
i to ful precijenio.....nije tim curkama lako)Precijenio si ovdašnju inteligenciju
Šta ja imam sa tvojim linkom?i to ful precijenio.....nije tim curkama lako)
jebote.....da sam pička nikad ti nebi dala.....pa ja ne mogu vjerovat....nebih te htio uvrijedit ali razočarao si meI dalje ne kužim šta je imam sa tvojim linkom?
Ajd nisu deterđentiJa kad kliknem otvara mi veš mašine u Pevexa
Čisto sumnjam da bi i uzeo od tebe Patak našjebote.....da sam pička nikad ti nebi dala.....pa ja ne mogu vjerovat....nebih te htio uvrijedit ali razočarao si me
Ti mene nisi ne kužim pajdo kako sam te razočaraojebote.....da sam pička nikad ti nebi dala.....pa ja ne mogu vjerovat....nebih te htio uvrijedit ali razočarao si me
Nudiš plavušu ili ne kuzim šta želis kazati?jebote.....da sam pička nikad ti nebi dala.....pa ja ne mogu vjerovat....nebih te htio uvrijedit ali razočarao si me
Misliš kad bi bila Kozjakinja?Čisto sumnjam da bi i uzeo od tebe Patak naš
tako što ti pokušavam objasnit tko je ženska na linku....i to dobrih pola sata već....a ti se nedaš....a imaš samo dvije solucije,zapravo jednu....pošto je i Hobo dao do znanja da zna i olakšao vamTi mene nisi ne kužim pajdo kako sam te razočarao
Zašto mu to želiš objasniti?tako što ti pokušavam objasnit tko je ženska na linku....i to dobrih pola sata već....a ti se nedaš....a imaš samo dvije solucije,zapravo jednu....pošto je i Hobo dao do znanja da zna i olakšao vam
Ok tko je ona jbg mi smanjene inteligencije ne kužimo tko je onatako što ti pokušavam objasnit tko je ženska na linku....i to dobrih pola sata već....a ti se nedaš....a imaš samo dvije solucije,zapravo jednu....pošto je i Hobo dao do znanja da zna i olakšao vam
SvejednoMisliš kad bi bila Kozjakinja?
Pa to je bila igra pogađanja koja je to forumašica. Malo je deprimirajuće kad netko ne shvati ni smisao igreNudiš plavušu ili ne kuzim šta želis kazati?
a jbg sadPa to je bila igra pogađanja koja je to forumašica. Malo je deprimirajuće kad netko ne shvati ni smisao igre
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|