Ja se to pitam za gotovo svaki tvoj postU biti što želiš.kazati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se to pitam za gotovo svaki tvoj postU biti što želiš.kazati
na prošloj stranici....prije desetak minutaKoji, kad, di?
Ljubomoran sam ..idem pogledati
Stao sam na mislim 1 35 minpa jesi pogledao link sa Hamstera koji sam stavio???
I šta sadJa se to pitam za gotovo svaki tvoj post
Hmkmhm, SiG nije, ni Maserka. Ana ili to Miromozemo?na prošloj stranici....prije desetak minuta
i nisi skužio tko je ženska na njemu?.....pa šta radiš ovdje po cijele dane?)Stao sam na mislim 1 35 min
Družim se a tii nisi skužio tko je ženska na njemu?.....pa šta radiš ovdje po cijele dane?)
pogodi...postotak ti je 50-50Hmkmhm, SiG nije, ni Maserka. Ana ili to Miromozemo?
ja kad se s nekim družim onda znam i kako izgledaDružim se a ti
Uglavnom me zanima tvoja poanta kad več soliš puteve objasni mipogodi...postotak ti je 50-50
Svakako apsolutno jel besplatno ili se plačaja kad se s nekim družim onda znam i kako izgleda
pa što da ti objasnim???...pitao sam te jel znaš tko je ženska na linku?...pitao sam zato što si mi ga lajkaoUglavnom me zanima tvoja poanta kad več soliš puteve objasni mi
Pa ništa, i dalje ću se pitati, s možda i neću. Jugo dere nemilice, ko može derati vani po ovome dabogda derao i u devedesetoj..I šta sad
Možda si mi htio reči da se ovdje sve plača To već znam ili?ja kad se s nekim družim onda znam i kako izgleda
Dobro forumski se druži. Rekao bi da je to Ana?ja kad se s nekim družim onda znam i kako izgleda
Neznam tko jepa što da ti objasnim???...pitao sam te jel znaš tko je ženska na linku?...pitao sam zato što si mi ga lajkao
Patak ima autolike kao svaki dobar radnikpa što da ti objasnim???...pitao sam te jel znaš tko je ženska na linku?...pitao sam zato što si mi ga lajkao
Svi plača? Ja ne, nemam toliko suzaMožda si mi htio reči da se ovdje sve plača To već znam ili?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|