Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tako 60.. Ali znam nositi svoje kile... Znam se obuci..Ma sve 5 nisam neki fitnes guru tv show idealno ti 70
60?A tako 60.. Ali znam nositi svoje kile... Znam se obuci..
To je neki medicinski ideal...Sigurno piješ nešto sad 60 kg
Ako pratiš reklameTo je neki medicinski ideal...
Medicinski pa znam krupne ljude nemaju tlak ni šečer itdAko pratiš reklame
Pa nemam ni ja, ... Prvo nemam godina za to, a drugo u jako sam dobroj fizickoj kondiciji... Puno radim, puno se krecem, puno se jebem... Tlak mi je 130/80...hladna ko spricerMedicinski pa znam krupne ljude nemaju tlak ni šečer itd
Ma sve 5 imao sam 30 let hahaPa nemam ni ja, ... Prvo nemam godina za to, a drugo u jako sam dobroj fizickoj kondiciji... Puno radim, puno se krecem, puno se jebem... Tlak mi je 130/80...hladna ko spricer
Vage nisu hladne ne glumiPa nemam ni ja, ... Prvo nemam godina za to, a drugo u jako sam dobroj fizickoj kondiciji... Puno radim, puno se krecem, puno se jebem... Tlak mi je 130/80...hladna ko spricer
Ne opterecujem se.... I dalje sam najbolja riba na planetiJbg vama ženama je to hm mana muški se manje opterečuju
Top frendice ne mislim na izgled samoNe opterecujem se.... I dalje sam najbolja riba na planeti
Kad sam bila mladja do nekih 23 godine zaista me zanimalo tudje misljenje, povrijedjivali su me komentari i doslovno sam se razbolila od toga...Vage nisu hladne ne glumi
Hvala patakTop frendice ne mislim na izgled samo
sve to stoji da SIGKad sam bila mladja do nekih 23 godine zaista me zanimalo tudje misljenje, povrijedjivali su me komentari i doslovno sam se razbolila od toga...
Kad udjes u neke godine i steknes materijalnu sigurnost i neovisnost...
Majke mi... Evo za vrijeme veze s prvim deckom(onaj sta ima mikro kurac) sam se razbolila.. Odnosno dobila hipertireozu od stresa... Nisam funkcionirala bez normabela...Kad sam bila mladja do nekih 23 godine zaista me zanimalo tudje misljenje, povrijedjivali su me komentari i doslovno sam se razbolila od toga...
Kad udjes u neke godine i steknes materijalnu sigurnost i neovisnost...
Da ne volim maserku pitao bi popust za socijalu hihiHvala patak
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|