Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s bicom do jaruna , tam cu se ogrebat za neku klopuVrijeme je za upaliti roštilje
Vojnički grahja idem
s bicom do jaruna , tam cu se ogrebat za neku klopu
Ma ne od grada zagreba , metropole svih krkana hahaha od frendli ekipe koja roštilja tam stavio bih fotku ali ovaj forum me zajebava , kiwi sam morao smanjit skrozVojnički grah
Ja imam kući teleskom neiskorištenMa ne od grada zagreba , metropole svih krkana hahaha od frendli ekipe koja roštilja tam stavio bih fotku ali ovaj forum me zajebava , kiwi sam morao smanjit skroz
A rijetko sam u graduMa ne od grada zagreba , metropole svih krkana hahaha od frendli ekipe koja roštilja tam stavio bih fotku ali ovaj forum me zajebava , kiwi sam morao smanjit skroz
Postao si Vegan ?ja idem
s bicom do jaruna , tam cu se ogrebat za neku klopu
Ne tribaš nas ti spajati, vidit ćemo jeli nam sudbina naklonjena?Ja bi bio sretan da spojim Hobu i maserku
Čekamo još uvijek onog kartaša premda i kineski kolačići su InNe tribaš nas ti spajati, vidit ćemo jeli nam sudbina naklonjena?
A vidi stvarno, taj tarot čekamo od jučer jošČekamo još uvijek onog kartaša premda i kineski kolačići su In
Moram ti pokazati kako je meni svejednoNe tribaš nas ti spajati, vidit ćemo jeli nam sudbina naklonjena?
Odmah je sklonio karte Pametan čovjekA vidi stvarno, taj tarot čekamo od jučer još
Da Maserka i ja ?A vidi stvarno, taj tarot čekamo od jučer još
Pa zaštoMoram ti pokazati kako je meni svejedno
Meni teško u glavu ulazi ja se ne trudim previše
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|