M
Mozart deleted
Guest
Di si ti oglas stavila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volis ti ovo pisat kad je marijole aktivanMeni ne treba slika... Ja sam institucija za sebe...
Na oglas... Pa stavim ga povremeno... Oko dva tri puta mjesecnoDi si ti oglas stavila
Moram drugu pin up girl Od hilde smo vidjeli sveStavi sliku Hilde da te prepoznamo ,)))
Dobit ćemo Kristančića i Simončića intravenoznoCjepit ce nas tamo ,))
Ne dozivljavam to kao da bi ga to trebalo dirat...Volis ti ovo pisat kad je marijole aktivan
NapokonMoram drugu pin up girl Od hilde smo vidjeli sve
Čujem kava.nije vise 50 knVi u SLO a ja u Dubrovnik
Nisam ni shvatio da je Hilda pin up djevojkaMoram drugu pin up girl Od hilde smo vidjeli sve
Pa ima Mod dobra kola ne brigaj , nisam ti ja Hobo . Marijole vozi , ti i ja cugamo ko dva frendaS čijim autom idemo?
E jbg nije mi žena valjdaNisam ni shvatio da je Hilda pin up djevojka
Da vidimo da se ubijas od posla.. osim ako ne tipkas dok se seksas..Uglavnom... Zelim opovrgnuti ono Anino da nema posla
Ja se u 10 min dogovorim
Pa jucer sam, danas sam... Ali ja ne radim na redaljku, samo 1Da vidimo da se ubijas od posla.. osim ako ne tipkas dok se seksas..
Danas sam na oglas... Jer eto nisam imala danas nista naruceno...Pa jucer sam, danas sam... Ali ja ne radim na redaljku, samo 1
1 po 1 eto ti 30ak do kraja mjesecaPa jucer sam, danas sam... Ali ja ne radim na redaljku, samo 1
A Vladek?Danas sam na oglas... Jer eto nisam imala danas nista naruceno...
Kad kupim nova kola ja vas vozimPa ima Mod dobra kola ne brigaj , nisam ti ja Hobo . Marijole vozi , ti i ja cugamo ko dva frenda
Nema logikeDanas sam na oglas... Jer eto nisam imala danas nista naruceno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|