Sisata i guzata
Well-known member
Hvala patak.Uostalom sig nebi te ni jebao više jer si mi prijateljica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala patak.Uostalom sig nebi te ni jebao više jer si mi prijateljica
Nema na ćemu ako te ikada život nanese u Istru popit ćemo ko deve nikakve sex recenzije haha samo ćemo se smijatiHvala patak.
I ti si meni drag... A ja se ne jebem s ljudima koji su mi ovako posebno dragiHvala patak.
A sta ti nikad ne mislis doci u zg ili stNema na ćemu ako te ikada život nanese u Istru popit ćemo ko deve nikakve sex recenzije haha samo ćemo se smijati
To je to SinhronizacijaI ti si meni drag... A ja se ne jebem s ljudima koji su mi ovako posebno dragi
e cicata guzata i pametna imaš neku svjetloputu frendicu s pjegicama po licuZnate vi svi na sta....
Jednom ćemo prićatiA sta ti nikad ne mislis doci u zg ili st
Takvih nema kod nase cicata guzata i pametna imaš neku svjetloputu frendicu s pjegicama po licu
ne pitam za cijenu
zločesta si , a zagorke nekeTakvih nema kod nas
Sta skrivas patak?? Sta ti se desavalo? Imam neki osjecaj da si ti nesto puno dublje od ovoga sta tu pokazujes....
S takvima se ne druzim....zločesta si , a zagorke neke
Otvori dusu slobodnoSta skrivas patak?? Sta ti se desavalo? Imam neki osjecaj da si ti nesto puno dublje od ovoga sta tu pokazujes....
Da, bolje biti nedrag ženama..I ti si meni drag... A ja se ne jebem s ljudima koji su mi ovako posebno dragi
Ne, ozbiljno..ja se s najdrazim ljudima ne jebem.Da, bolje biti nedrag ženama..
Kad si drag onda si u frend zoni foreverNe, ozbiljno..ja se s najdrazim ljudima ne jebem.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|