Patak
Well-known member
Kakva je.situacija tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je.situacija tamo
Koliko imaš god HoboZnaš Patak da me jedna prostitutka molila da je ženim, ja sam joj odgovorija da moram još djevojaka posjetiti i odlučiti. .
Serem ali popušio si samo takoZnaš Patak da me jedna prostitutka molila da je ženim, ja sam joj odgovorija da moram još djevojaka posjetiti i odlučiti. .
Jebena...Kakva je.situacija tamo
Zadnjih godina samo poso i kuća, birtija zatvorila...tu i tamo odradim neku humanitarnu akcijuKozjak šta ima.u Splitu
Ako će ti što značiti ima dvoje djece koja žive sa njomSerem ali popušio si samo tako
Ima ta spominjana iz Varoši do koje se triba penjati, prvi put kad sam bio kod nje osta sam obasupnut. Počeka sam je ispitivati imali koga i sl. Sad vidim da je to bilo blesavo i sl, odgovorila je da mi se ne vidi u budućnosti s kim. Kontam kad završiš na EGE, da udaja i djeca baš više nisu prioritet?
Možda živiš.u.prošlostiSerem ali popušio si samo tako
Ima ta spominjana iz Varoši do koje se triba penjati, prvi put kad sam bio kod nje osta sam obasupnut. Počeka sam je ispitivati imali koga i sl. Sad vidim da je to bilo blesavo i sl, odgovorila je da mi se ne vidi u budućnosti s kim. Kontam kad završiš na EGE, da udaja i djeca baš više nisu prioritet?
ZaštoJebena...
Popušio?Serem ali popušio si samo tako
Helena/ Linda?!? Moram priznati da sam vidno šokiran!!!!Ako će ti što značiti ima dvoje djece koja žive sa njom
ZaštoHelena/ Linda?!? Moram priznati da sam vidno šokiran!!!!
Pa di ti živiš?!? Ono kad povjeruješ u laži prilično olako ..Popušio?
i šta sad ?Pa di ti živiš?!? Ono kad povjeruješ u laži prilično olako ..
Pa ženska je tako reći dostupna 0- 24
Ništa, sad znaš što znači popušio u prenesenom značenju..i šta sad ?
Ne razumijemPa ženska je tako reći dostupna 0- 24
Razmisli, što bi se kućila i kupovala nekretnine, naučila hrvatski da je danas ovdje a sutra tamo. Varoš je prodala i ima stan u novogradnji kod općine. Tata djece je neki nizozemac...nisam pitao jel crnacHelena/ Linda?!? Moram priznati da sam vidno šokiran!!!!
život ide daljeNišta, sad znaš što znači popušio u prenesenom značenju..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|