Patak
Well-known member
Stari jedino me ti u potpunosti kužiš a ne Stanlio i Olio kozjak i hobo?Ovo je srcedrapajuće, i mene je srce zabolilo, pa maserka ovo je okrutno. Besšćutno....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari jedino me ti u potpunosti kužiš a ne Stanlio i Olio kozjak i hobo?Ovo je srcedrapajuće, i mene je srce zabolilo, pa maserka ovo je okrutno. Besšćutno....
A kad ćeš trošit nego sad?Kozjak nije ona ko ti žena štedi a vi šarajte okolo
Patka cu odma u kompletu nudit full uslugu ,pa nece for free zivit kod meneZnam za tebe al pitam za Patku ako ga unovačiš?
Maserka će Patku u teretanu bit će miškeZa patku
Žrtvovat će se Patak, on će sve za ljubav, emotivac!!!!Patka cu odma u kompletu nudit full uslugu ,pa nece for free zivit kod mene
Ja sam Olio.Stari jedino me ti u potpunosti kužiš a ne Stanlio i Olio kozjak i hobo?
Ja sam Olio.
Patak iden ja vec tamo redovno moras me stici sveMaserka će Patku u teretanu bit će miške
Žrtvovat će se Patak, on će sve za ljubav, emotivac!!!!
Ma noć je dodjele oscara, a njih dva su bili oscarovci...Ja sam Olio.
A da je napisao da ste Visost i Svitlost to bi bilo ono pravoJa sam Olio.
Pancho ČK malo neuravnoteženo piše nakon seanse u subotu. Sigi šta si mu napravila?nis
nisi
Ono sto i obicno....Pancho ČK malo neuravnoteženo piše nakon seanse u subotu. Sigi šta si mu napravila?
Očito ga se malo drugačije primiloOno sto i obicno....
Fetis mi je da se musterije zaljubljuju u meneOčito ga se malo drugačije primilo
Marijole me urekao... Zadnji put nije bilo cvijeca, samo kitaSamo da se ne pobiju međusobno. Valjda neće. Zamisli da gospodin sa cvijećem natuče Sombija kitom ( cvijeća ) po glavi....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|