maserkasplit
Well-known member
Tako bi se sjeba i da sto drugo triba stavit ,kad kvacice uspije pomisatiKako covjek ni jednu kvacicu ne propusti stavit i uvijek se sjebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako bi se sjeba i da sto drugo triba stavit ,kad kvacice uspije pomisatiKako covjek ni jednu kvacicu ne propusti stavit i uvijek se sjebe
Nije baš no hvala hahaImas ti pravo... Ti nas drzis normalne
Tako je da se vidi onaj krkanski duh a ne tu njonjati ,jos cu se ja morat potuci za obojemoraš se potući patak pa kako misliš dokazat ljubav?
Luda ljuta i napaljena ko puška a ja 500km o jebem te živote u analeTako bi se sjeba i da sto drugo triba stavit ,kad kvacice uspije pomisati
Samo krkane molim...Tako je da se vidi onaj krkanski duh a ne tu njonjati ,jos cu se ja morat potuci za oboje
U analeLuda ljuta i napaljena ko puška a ja 500km o jebem te živote u anale
a moraš makar i dobio po tamburi, ne znam tako ti to ideA nene pacifista
Haha Jbg nek me maserka svaku noć tuče u krevetu hehea moraš makar i dobio po tamburi, ne znam tako ti to ide
Nista od toga vidim ja da me ne bi branio da me neki redikul na ulici napadne ,nece ovo iciHaha Jbg nek me maserka svaku noć tuče u krevetu hehe
Ali stvarno... Ja se ponekad zapitam koliko muskaraca bi branilo da dode do toga?Nista od toga vidim ja da me ne bi branio da me neki redikul na ulici napadne ,nece ovo ici
Pa jbt led ženo nisam švarcnegerNista od toga vidim ja da me ne bi branio da me neki redikul na ulici napadne ,nece ovo ici
kažem ti ja patak a ti nemoj vjerovatiNista od toga vidim ja da me ne bi branio da me neki redikul na ulici napadne ,nece ovo ici
e jbg nisam bore leekažem ti ja patak a ti nemoj vjerovati
Dalo bi se razmisljat o tomeAli stvarno... Ja se ponekad zapitam koliko muskaraca bi branilo da dode do toga?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|