Pa kakva si ti onda sisataEee ali fale mi 3 broja vece sise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakva si ti onda sisataEee ali fale mi 3 broja vece sise
Mene samo čudi odakle on vadi ove slikeJa cekam da me patak sustigne po broju poruka...
Pa tako... Nije to sad nesto ogromno... Skromno... U skladu s gradjom...Pa kakva si ti onda sisata
I meniEee ali fale mi 3 broja vece sise
besplatno će biti sigiNadam se da nece puno, da necu morat jagode prodavat
Najbitnije da je prirodnoPa tako... Nije to sad nesto ogromno... Skromno... U skladu s gradjom...
A to je jbg... Nema se para za silikone... Losi donatoriNajbitnije da je prirodno
Maserka jesu prirodneI meni
Takve su najboljePa tako... Nije to sad nesto ogromno... Skromno... U skladu s gradjom...
Ljubavi ne moraju svi znati samo PatakI meni
Ljubavi ne moraju svi znati samo Patak
ovoliko ni ja nisam ljubomorna koliko je on
Naravno,ne volim inace nikakve zahvate koje ukljucuju kirurgiju ,ni opcenito ovo sto su pojedine cure napravile od sebe. Podrzavam da se rade sitnije korekcije ako osoba sebi s time podigne ili vrati samopouzdanje ali sve ima granice i kad projekt koji je trebao nesto istaknuti ili prikriti ili uljepšati ode u rezultat Frankensteinove mlade .. onda vise ne mogu razumit..Maserka jesu prirodne
Slazem se u potpunostiNaravno,ne volim inace nikakve zahvate koje ukljucuju kirurgiju ,ni opcenito ovo sto su pojedine cure napravile od sebe. Podrzavam da se rade sitnije korekcije ako osoba sebi s time podigne ili vrati samopouzdanje ali sve ima granice i kad projekt koji je trebao nesto istaknuti ili prikriti ili uljepšati ode u rezultat Frankensteinove mlade .. onda vise ne mogu razumit..
Branko ne cimaj glavom.Maserka od PatkaSlazem se u potpunosti
Odakle god da ih vadi, svi dobro već znamo HelguMene samo čudi odakle on vadi ove slike
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|