Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo samo što nisamAjmo svi sad zagrljaj i neka balada Dine Merlina
Evo samo što nisam
Tako to rade prave djevojke , bravo Anchy .Ventura dođi kod mene na sok i razgovor
pa da se utješimo dobro slušamTako to rade prave djevojke , bravo Anchy .
Tako jee...Ancica ti si istinska zvijezda ovog foruma. Nakon Venture naravno. Imas samo jednu manu. Premalo si ovdje. Ok, nemoras biti dosadna kao Sig i visiti cjeli dan i noc ali moras biti malo vise aktivnija...
Pa za razliku od SiGy, Ana je stvarno "dušica draga". Ventura, ako te itko može iz ovog bezdana izvući to je Ana.Tako to rade prave djevojke , bravo Anchy .
varala si me,znam kad i s kim,kako vatreno. to mi dobra stvarAjmo svi sad zagrljaj i neka balada Dine Merlina
hehe a nisam tu često znate i sami zbog kogaAncica ti si istinska zvijezda ovog foruma. Nakon Venture naravno. Imas samo jednu manu. Premalo si ovdje. Ok, nemoras biti dosadna kao Sig i visiti cjeli dan i noc ali moras biti malo vise aktivnija...
Daaaa...varala si me,znam kad i s kim,kako vatreno. to mi dobra stvar
Ma tko je to. Reci ti nama..bez ustrucavanja.hehe a nisam tu često znate i sami zbog koga
ne može pisat o meni u javnist na forumu
to što mi se desilo
Mod.zna i sve ono na trnskom i još neke stvari
zato je tako
mod ne piše to
on da
Ma daj Sombrero zar i ti ode u zabavnjake/narodnjake????varala si me,znam kad i s kim,kako vatreno. to mi dobra stvar
ma nečuMa tko je to. Reci ti nama..bez ustrucavanja.
Cekamo hakalu da pocne pjevatMa daj Sombrero zar i ti ode u zabavnjake/narodnjake????
Pa to nije naša furka
Ljudi, nisam u toku. Tko nam to Anu vrijeda da mu se napijemo krvi????ma neču
dovoljno me izvrijeđao
rekao mi je svega
ma nije bitnoLjudi, nisam u toku. Tko nam to Anu vrijeda da mu se napijemo krvi????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|