Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, pa moraš biti malo vjerniji( barem u startu), i pomoglo bi da prestane ovo smaranje s HelgomJoš da Me Maserka zavoli?
Nisam vjernik Barem ne u tvom smisluHmm, pa moraš biti malo vjerniji( barem u startu), i pomoglo bi da prestane ovo smaranje s Helgom
Hilda ne HelgaHmm, pa moraš biti malo vjerniji( barem u startu), i pomoglo bi da prestane ovo smaranje s Helgom
Ti si nočna ptica Sunce hmAjde nadjite Venturu, ja cu vas podrzati s kave negdi na suncu
Jbg, sve je stvar vjere. Ja da nadje pravu bio bi joj vjeran. Zapravo možda nešto bude uskoro, javit ću vam jesam li naša pravu kojoj ću biti vjeran do smrti..Nisam vjernik Barem ne u tvom smislu
Apsolutno se slazemo.. I ja.Jbg, sve je stvar vjere. Ja da nadje pravu bio bi joj vjeran. Zapravo možda nešto bude uskoro, javit ću vam jesam li naša pravu kojoj ću biti vjeran do smrti..
Sretan put?Jbg, sve je stvar vjere. Ja da nadje pravu bio bi joj vjeran. Zapravo možda nešto bude uskoro, javit ću vam jesam li naša pravu kojoj ću biti vjeran do smrti..
Vidiš kako maserka voli PatkaApsolutno se slazemo.. I ja.
Ne trebam varati ako imam pravu osobu...
Nista, jest cu kad dodem doma oko 22Sigica šta je za ručak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|