nisu loše. al treba to bolje razraditi. doći će to vremenom. samo nastaviobrisat ću sad sve moje priče tu jer je Somb rekao da su loše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu loše. al treba to bolje razraditi. doći će to vremenom. samo nastaviobrisat ću sad sve moje priče tu jer je Somb rekao da su loše
hvala tiJa te hvalim od prvog dana . Poštujem tvoj rad i literarni izričaj , mislim da si jako talentirana .
i vi muškarci kad mi tu dođete odmah na seks zato molim te realnost je drugačijanisu loše. al treba to bolje razraditi. doći će to vremenom. samo nastavi
Ti si sve pokrenula , bez tebe ovog ne bi bilo. Stvarno si zvijezda ovog foruma .Mozarte nisi uspio ,odlazim
hvala ti na posjeti
i nagovaranju da se vratim
smetnja sam
ma nisamTi si sve pokrenula , bez tebe ovog ne bi bilo. Stvarno si zvijezda ovog foruma .
Somby šuti plizzzzz .nisu loše. al treba to bolje razraditi. doći će to vremenom. samo nastavi
Ja ću pričati s tobom o književnosti , ionako ne mogu više jebat , potrošio sam sei vi muškarci kad mi tu dođete odmah na seks zato molim te realnost je drugačija
Ti mi baš i nisi romantičan tip. Ana je takav tip, ona se sva daje u svojoj literaturiJbt ja sam u romanticnom raspolozenju a vi se svadat
Kažem ti da jesi, ostali to još nisu shvatili .ma nisam
vidiš i sam
Ne mogu , duša me boli .zatvori ovu temu
Jesam i te kako... Moju literaturu bolje da ne citateTi mi baš i nisi romantičan tip. Ana je takav tip, ona se sva daje u svojoj literaturi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|