Pozovi nas u svatove patakPatak našao ljubav Maserku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozovi nas u svatove patakPatak našao ljubav Maserku
Nisam za sad javim ti ako dodje do promjena... Tako je mi smo drugaciji,mi smo na forumima koji se bave crkvenim granama,mi smo normalni drugi nisu,mi smo pristojni drugi su preverznjaci,drkaju s tangama,tongama i ko zna sto vec guraju i stavljaju u ko zna kakve otvore fuj ,osjecam se zaprljano sto sam uopce morala pismeno ponavljat takve rijeci. Ujutro se iden ispovidit da skinem to sa svoje ciste duse i tijela i vratim se u stado u pravu si mi smo drugacijiMaserka mi smo drukčiji nisi biseksualka?
Zato te Patak voli ne ove superman jebačeJa sam uvijek za ljubav
Ja mu to iskreno zelim.i dobro je odabrao.Pozovi nas u svatove patak
Da tamo idu oni čiste duše vjerovatnoNisam za sad javim ti ako dodje do promjena... Tako je mi smo drugaciji,mi smo na forumima koji se bave crkvenim granama,mi smo normalni drugi nisu,mi smo pristojni drugi su preverznjaci,drkaju s tangama,tongama i ko zna sto vec guraju i stavljaju u ko zna kakve otvore fuj ,osjecam se zaprljano sto sam uopce morala pismeno ponavljat takve rijeci. Ujutro se iden ispovidit da skinem to sa svoje ciste duse i tijela i vratim se u stado u pravu si mi smo drugaciji
A skromno ljudi pa nisam bill gates jebo vas iz ljubavi Patak šljaker sam ne PlenkyJa mu to iskreno zelim.i dobro je odabrao.
Dobru toljagu ..ja jos lezim onesvijestena u spilji,kad se probudim cu doznat da san se udala rastala sastala sve u isti danJa mu to iskreno zelim.i dobro je odabrao.
Sizofreni napadAli ekipa ste jes da imate poneki šizofreni napad ali desetka best of best
A ne ne do kraja ili neDobru toljagu ..ja jos lezim onesvijestena u spilji,kad se probudim cu doznat da san se udala rastala sastala sve u isti dan
Za Maserku i Patka
Meni je bitno da moj odabranik nema takve napade i da tonga ne spava u krevetu s nama . Ti nemas nikakve napade ti pijes sirup za kasalj samo ,i lako te je hraniti , nisi zahtjevan u izlascima sretan si s djirom na pasnjaku, poslije se na biciklama mozemo odvesti u sutonAli ekipa ste jes da imate poneki šizofreni napad ali desetka best of best
Sa Patkom spavaš ko bebaMeni je bitno da moj odabranik nema takve napade i da tonga ne spava u krevetu s nama . Ti nemas nikakve napade ti pijes sirup za kasalj samo ,i lako te je hraniti , nisi zahtjevan u izlascima sretan si s djirom na pasnjaku, poslije se na biciklama mozemo odvesti u suton
Maserka-to je sve sto svaka zena trebaMeni je bitno da moj odabranik nema takve napade i da tonga ne spava u krevetu s nama . Ti nemas nikakve napade ti pijes sirup za kasalj samo ,i lako te je hraniti , nisi zahtjevan u izlascima sretan si s djirom na pasnjaku, poslije se na biciklama mozemo odvesti u suton
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|