Kastriraj se patak, nece vise rastMoram depilirati jaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kastriraj se patak, nece vise rastMoram depilirati jaja?
Pojedinci tvrde i dokazuju da je zemlja ravna ploča a drugi da je zemlja šuplja...Da, ljevičarski konzverativac, uzor mi je Staljin. Staljin je poticao radnička prava ali i spriječio poludjele boljševike da posve unište crkvu i tradicionalno društvo. Osim toga Staljin je bio duboko pobožni čovjek o čemu postoje i pisani dokazi.
Moja pizza je bila neka svinjska kobasica,4 vrste sira za curu 200 cca,neke belgijske pive svaka 60 kn i tiramisu u čaši tako da me znalo s baksom 400 glave kostati
Meni dovoljno kome nije?Kastriraj se patak, nece vise rast
To je pretjerano ali dobra pizza mora kostat...Moja pizza je bila neka svinjska kobasica,4 vrste sira za curu 200 cca,neke belgijske pive svaka 60 kn i tiramisu u čaši tako da me znalo s baksom 400 glave kostati
Pa ako ideš u krug može biti i ravna uvijek stigneš hahaPojedinci tvrde i dokazuju da je zemlja ravna ploča a drugi da je zemlja šuplja...
Do 70 kn za pizzu je ok.. Dobra je Nokturno isto..To je pretjerano ali dobra pizza mora kostat...
I kascheta istoDo 70 kn za pizzu je ok.. Dobra je Nokturno isto..
SIG kad te oženim i napokon osedlam kući napravit ću je za tebe cc 30 knDo 70 kn za pizzu je ok.. Dobra je Nokturno isto..
Nismo kliknuli u 12. mjesecu.Plus slaganje s apsolutno svime šta kaze
Znaci Sombi ili Ventura idealni samo šta nemaju para
To ovaj u skalinskoj?Do 70 kn za pizzu je ok.. Dobra je Nokturno isto..
E taj... Meni top..To ovaj u skalinskoj?
Nije to pizza... izgleda ko da ju je patak radio u pekariE taj... Meni top..
I boljeNismo kliknuli u 12. mjesecu.
A jbg... Koja ti je onda naj... Jel ona najpoznatija propala, zaboravila kako sw zove..Nije to pizza... izgleda ko da ju je patak radio u pekari
Baschiera..Nije to pizza... izgleda ko da ju je patak radio u pekari
Vegani su jedno a vegeterijanci drugo patakVeganka žena Odmah me sjeti na onaj Film Bušmani su pali na tjeme
Mislim da trenutno najozbiljniju pizzu radi franko s..kakva baschiera, to je moglo proc 90ihA jbg... Koja ti je onda naj... Jel ona najpoznatija propala, zaboravila kako sw zove..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|