Sisata i guzata
Well-known member
IstinaBolje gledat ono što ne možeš jebat, nego jebat ono što ne možeš gledat (ne odnosi se na tebe sisata)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstinaBolje gledat ono što ne možeš jebat, nego jebat ono što ne možeš gledat (ne odnosi se na tebe sisata)
Čekam ponudu u inboxIdi pa pitaj
Ne daj se ti Ventura. Sasvim dobro znas da je taj "ma mrs" bio u zajebanciji, ona je tu izgubila sve svoje prijatelje pa hoce mene posvaditi sa najboljimMislis na werduma.. Ma ne vrijeda on mene, nikad nije rekao mrs... Nisam rekla da ne budes prijatelj s njim, o tome ja ne odlucujem. Ako je tebi ok da te frend naziva pickicom tko sam ja da sta kazem..
300 eura+hotel+znanje materinjeg jezikaPošto je Kristalna?
Dapace, dobila sam nove, jel tako Hobo?Ne daj se ti Ventura. Sasvim dobro znas da je taj "ma mrs" bio u zajebanciji, ona je tu izgubila sve svoje prijatelje pa hoce mene posvaditi sa najboljim
IstinaNe daj se ti Ventura. Sasvim dobro znas da je taj "ma mrs" bio u zajebanciji, ona je tu izgubila sve svoje prijatelje pa hoce mene posvaditi sa najboljim
Dva govorim tećno 300 eu ako mi da prihvaćam300 eura+hotel+znanje materinjeg jezika
Ventura rekao si u pp drugacije...Istina
I nemoj lagat da te nije povrijediloVentura rekao si u pp drugacije...
Nemas ti tu žicu za tu zajebanciju. Je malo grub i crn ali jbg to je taj nas humor...Dapace, dobila sam nove, jel tako Hobo?
Ne mislim ja nikoga svadati ali da je bilo lijepo za cut nije
Ja se ne zajebavam vrijedajuci... Ne poznajem taj vid zajebancije istina.Nemas ti tu žicu za tu zajebanciju. Je malo grub i crn ali jbg to je taj nas humor...
Pusti ti to nego gdje je moja hiljadarka?Ja se ne zajebavam vrijedajuci... Ne poznajem taj vid zajebancije istina.
Pa pitaj ekipu s kojom si se kladio ja sam bila samo sredstvo za zaraduPusti ti to nego gdje je moja hiljadarka?
Svi ste se nadali i vjerovali jedino sam ja ulozio pare...
Rekao sam da ću vidjet šta će dalje govoriti.Ventura rekao si u pp drugacije...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|