Da napišem marku, boju i registraciju , pa da mi Ventura buši gume ?Ne stvarno, uvijek me zanimalo sta vozis, nikad me nisi povezao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da napišem marku, boju i registraciju , pa da mi Ventura buši gume ?Ne stvarno, uvijek me zanimalo sta vozis, nikad me nisi povezao
Nee samo markuDa napišem marku, boju i registraciju , pa da mi Ventura buši gume ?
I kurton nategnem za svaki slučajJel furas i kacigu i stitnike?
Ma daVozis me u megic
Eto, mali i ja smo isti , kao da sam mu cacaM___N sin vozi romobil i jebe, ja to ne kuzim, ja mu nikad ne bi dala
Al smijesno jbt brije na trening pumpa misice a nema vozackuEto, mali i ja smo isti , kao da sam ha caca
To su te nove generacije . Sto će on vozit kad njega vozeAl smijesno jbt brije na trening pumpa misice a nema vozacku
Katastrofa i onda me pitaju zasto 40 plus, al to i sa 40 biti nesposobnoTo su te nove generacije . Sto će on vozit kadnjega voze
Sta nisi?a jbg,ja vozim nissan
hvalaPohvale ancici za fotke na plavom
Slatkice a kako si ti danas
dobro sam
Slatkice a kako si ti danas
Tako jeee, cuvaj svoj teritorij
A koje su fotke na PO...Pohvale ancici za fotke na plavom
Ja vozim Mercedesa, ali 87' godišteSombiii sto vozite? Jer ja se druzim samo sa onima koji voze Mercedes
A dobro nisam definirala godišteJa vozim Mercedesa, ali 87' godište
ne nisamSuper
Jesi snimila još koji slatki video
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|