Beograd Masaze - Review

Jel može u DM neke preporuke za masaže sa opcijama za drk, oral i kontakt? Čitao sam ceo ovaj deo za masaže, ali vidim da je tema malo zamrla (iz nekog razloga). Zato, ako neko ima info, može i ovde, a može i u DM.

Ma ima drakanja, i ponekad se skiun, ali ogreaničeno pipanje. I naravno bitno je da ste normalni a ne kreteni koji pitaju svašta preko telefona a još gore pričaju u samom salonu. Imalo je slučajeva gde ljudi pričaju za forum. AKo ste debili nemojte ići. AKo ste normalni idite i uživajte malo uz dozu kulture.
Aurora je preporuka broj 1
Ali lepo je Djole rekao, debili će dobiti samo običnu masažu

I meni ako može broj od Irine te iz Zemuna braćo moja, za prvu masažu u životu, u dm može takođe nisam debil neću telefonom ništa sem zakazivanja😀

Braco - je l moze u DM br od Aurore?
Imam neki ali mi se ne javljaju tamo...
Obecavam da nisam mentol da pisem i pitam sve haha
0631145909...evo ti broj od Aleksandre iz Zemuna. Ima 30 godina, radi erotsku masazu za 6000 dinara, jeste da puno prica razne gluposti, ali samo se iskljucis i ne slusas je. Ne masira ledja samo sprijeda.
Pusti sad Auroru, neka malo odmore od indijanaca.

I meni ako može broj od Irine te iz Zemuna braćo moja, za prvu masažu u životu, u dm može takođe nisam debil neću telefonom ništa sem zakazivanja😀
Irina je starija dama. Imas broj kroz forum na ranijim stranicama, ukucaj pa pretrazi. Samo cini mi se da ona radi obicnu masazu za klijente koji dodju prvi put. Bolje idi kod Stase u Belvil.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh