Beograd Masaze - Review

Ma ima drakanja, i ponekad se skiun, ali ogreaničeno pipanje. I naravno bitno je da ste normalni a ne kreteni koji pitaju svašta preko telefona a još gore pričaju u samom salonu. Imalo je slučajeva gde ljudi pričaju za forum. AKo ste debili nemojte ići. AKo ste normalni idite i uživajte malo uz dozu kulture.

Irina iz Zemuna nudi rucnu zavrsnicu, imas Tantra masazu u Sarajevskoj. Ima ona plavusica
neka na Vracaru kod Hrama '04. ali nju interesuju samo pare i da otalja. Art masaza hoce da se kresne ali ne zeli kondom.
Aleksandru iz Zemuna mozes hvatati za sise i hoce da izdrka za 5000.
Biljanica u NS radi sve, najniza tarifa 50€.
I tako ima njih par koje sam pitao a i bio u NS.
Imala je neka Bojana na Smederevcu sa kojom si mogao sve ali joj broj vise nije aktivan, ona voli spontanost (uveknovioglasi).
Na Banovom Brdu je bilo nesto u stanu AKORDAS, dve maserke. I tako
Imas mozda kontakt od te biljane iz Ns

Najgora masaža u Evropi. Dogovorili se za masažu od 30min. Došao do nje (krupna ganka), ona puši cigaru, ja lego na stomak masira me 8min kaže okreni se, odma kreće ručnu. Masaža je trajala 12 od dogovorenih 30minuta, uz njen izgovor da masaža traje do završnice.
Jel ovo u zgradi preko puta Beo centra na strani gde je Vero?Ja sam bio pre par godina u toj zgradi ali bila jedna dobra riba.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh