Beograd Masaze - Review

ima jos jedna ultra prezgodna, Kondina ulica kod Politike, Lana 0654575768, ultra lepa plavusica, 50eurica, zenska ima neki cudan ego, voli da "muskarce drzi u saci" i da dominira, cudesno kakav rucni rad ima, bio sam sigurno 120 puta kod nje, daje da je dodirujes dok radi, a za 50e doplate da i da joj polizes "breskvicu" hahahahaha
samo u zadnje vreme se nesto bacila po Dubaiju i tako tim egzoticnim destinacijama, ne znam jel uopste vise tu
To je Melodi čini mi se

Hvala, probacu ove nedelje. Pa da se i ja upisem sa recenzijom. Generalno fetis na fit i mrsavije, tako da ako neko ima jos neku preporuku, zahvalan sam. Slabo ima takve ponude u oglasima.

ne znam jel ste pisali vec o njima, ajde da dodam i ove:
Ena, Tanja i Jelena, Tetovska ulica iznad Dusanovacke poste (pre su bile u V. Stepe). Poceo sam prvo sa masazom kod njih, posle smo presli i na sex. Bio sam bukvalno milion puta, dobijao razne popuste, nekad i sa dve zajedno (Ena i Tanja su sestre rodjene, pa u u duetu), imao masazu i rucni rad sa sve 3, pa kad te 6 ruku dohvate, najebao si hahahahaha. Bila im je i neka klinkica Nina, ta je radila samo masazu i oral/rucnu ali se zaposlila negde pa prestala, ali je radila oral predobro.
Tanja zgodna i lepa, jelena isto tako, Ena, ima neku cudnu facu sa malo kukastim izduzenim nosom, ali telo ima da ti se zavrti u glavi, a priznala mi je da je malo i nimfomanka, kad joj se prijebe, mora da padne sex.
cesto menjaju brojeve, ali jedan od ova dva treba da im je u funkciji
0612062656 i 0612002762

ne znam jel ste pisali vec o njima, ajde da dodam i ove:
Ena, Tanja i Jelena, Tetovska ulica iznad Dusanovacke poste (pre su bile u V. Stepe). Poceo sam prvo sa masazom kod njih, posle smo presli i na sex. Bio sam bukvalno milion puta, dobijao razne popuste, nekad i sa dve zajedno (Ena i Tanja su sestre rodjene, pa u u duetu), imao masazu i rucni rad sa sve 3, pa kad te 6 ruku dohvate, najebao si hahahahaha. Bila im je i neka klinkica Nina, ta je radila samo masazu i oral/rucnu ali se zaposlila negde pa prestala, ali je radila oral predobro.
Tanja zgodna i lepa, jelena isto tako, Ena, ima neku cudnu facu sa malo kukastim izduzenim nosom, ali telo ima da ti se zavrti u glavi, a priznala mi je da je malo i nimfomanka, kad joj se prijebe, mora da padne sex.
cesto menjaju brojeve, ali jedan od ova dva treba da im je u funkciji
0612062656 i 0612002762
A koja cena je kod njih?

Sestre juznjakinje su bile bas korektne dok sam ih posecivao. Znaju da ugode i uvek bilo kafica, sokic, lagana prica, nema pozurivanja. Nadam se da je i danas tako.
E sad, one rade od 2015, talo da su presle dosta.

Sestre juznjakinje su bile bas korektne dok sam ih posecivao. Znaju da ugode i uvek bilo kafica, sokic, lagana prica, nema pozurivanja. Nadam se da je i danas tako.
da sestre iz Aleksinca :)
jeste, maksimalno ljubazne, docekaju te da upamtis :)
ja sam sa njima vikendom cak izlazio i po klubovima, meni su one bas bas extra

e sad da ljudi ne pomisle da su neke matorke babetine jer rade od 2015g. hahahaha
Ena je 1990god, Tanja 1995g, a Jelena 1999g

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh