Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se ljutiti ali ovakva pitanja su kao da pitaš
“Znas li Peru
Hvala brate! Ta Tea je najverovatnije sensualbeograd na insta. Vec mi je jedan momak u DM preporucio nju, tako da cu sigurno da odem kad primim platu. Hvala jos jednom na konkretnom odgovoru. Javljam utiskeImaš curu u Mekenzijevoj , top treba , ona radi Footjob .. ima 20 godina , top plavuša , sjajnog dupeta i ne nekih sisa . Cijena je bila 70 € mada ona to nešto svako malo mijenja ..nekad traži 70 nekad 80 … sad ne znam da li dopusta lizanje stopala , mislim da ne ali pitaj .. zove se Tea .
Objavljen je minimum 10 puta, vrati malo poruke unazad.Kontakt od Sakure?
honorarci.rs
Za izbegavanje,aj sto ne zna erotsku, nego ne zna ni obicnu masazu da pruzi,a misli da zna.U sustini ne zna nista![]()
Profesionalne masaze Novi Beograd (Stari Merkator)
Nudimo usluge profesionalnih masaza u prijatnom,toplom ambijentu na Novom Beogradu blizu Starog Merkatora,relax-terapeutska kombinacija 3400honorarci.rs
Pozdrav, dali je neko bio kod nje do sad i kakva je masaza? Hvala
Lepo iskustvo...Danas sam bio kod Tee kod Kalenic pijace pa cu ostaviti recenziju. Ja nisam isao na masazu nego na foot fetish, tako da mozda ovo nije prava tema, al jbg, pominje se devojka ovde pa mozda ce nekom biti od koristi. Otvorila mi je vrata slatka plavusica u nekom providnom roze kimonu, ispod nije imala brus. Sise onako.. solidne, ali guza jako lepa. Generalno je devojka bas skladno gradjena. Higijena je isto na nivou i njena i stana generalno. Kada sam se skinuo, pitala me je koju cu masazu, rekao sam da nisam dosao na masazu i da me samo stopala zanimaju. Rekao sam joj ne foot job nego lizanje, ljubljenje stopala, sisanje prstiju itd. Ona se na kratko zbunila i kaze: To mi jos niko nije trazio... ne znam ni koliko to da ti naplatim. Jel ti ok 50e, rekoh jeste. Onda sam trazio da legne na stomak tako da imam pogled na guzu, dok joj obradjujem stopala. Stopala su joj 10/10, skladna, mekana, prsti lepi, nokti uredni. U pocetku se malo trzala i kikotala jer joj bio cudan osecaj. Posle se navikla pa je islo lakse. Tu sam sebi dao oduska i ispunio sebi zelju, izlizao sam ih dobro i isisao svaki prstic detaljno. Jedino me smorilo sto vrsnjak nije saradjivao tako da nije bilo drkanja. Jbg trema me pojela. Celo jutro sam bio napaljen i kuci izdrkao pre nego sto sam krenuo, ali kad sam dosao... srce lupa kao da cu pred komisiju. Sve u svemu, lepo iskustvo sa prijatnom devojkom. Da sam bio opusteniji pa da je pala rucna zavrsnica, bilo bi idealno. Za Teu nemam zamerke, devojka super izgleda i prijatna je, a ja sam shvatio da nisam za ovaj sport. Nije ovo isto kao kad sam sa devojkom... jednostavno, treba mi vreme da se opustim a to mogu sa svojom devojkom ali ne i sa ribom koju vidim prvi put. Znam da je ovo tema za masaze ali mozda ima i neki brat fetisar a i lik iznad je pitao za nju pa ce recenzija mozda i biti od neke koristi. Toliko od mene. Pozdrav.![]()
Pa za prvi put na ovakvoj seansi ok. Vrv kada bi otisao jos koji put bi bio opusteniji. U svakom slucaju Teu mogu slobodno da preporucim za foot fetish ko to voli.Lepo iskustvo...![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|