stivendzerard
New member
Ima li neka u Beogradu, ispod 30 godina, da radi masažu i oral da je ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem redovno, ali jbg nema nista od toga. Ali su sve devojke super, lepe i komunikativneJel bio neko skoro u reset line? Jel hoce bar da ga izdrkaju?
To je tačnoIdem redovno, ali jbg nema nista od toga. Ali su sve devojke super, lepe i komunikativne
obuci se toploMomci imate li neke preporuke za zlatibor, sutra idem..
Hvalaa![]()
Hahahahaha Bra’o zabavan neki deckoobuci se toplo
Eto kod Staše masaža sa HE ..pa i nešto više ako želiš kod Stašice u Belvilu...isplati se za tu kintu...extra je uz dogovor..Da li neko moze da mi kaze kakav je onaj salon za masazu u Pasicevoj?
Sensual masaze, tako nesto.
Imaju li happy ending (podrazumeva se ili moras da trazis posebno)
Plus, ako znate neku dobru stariju damu od tamo...
Hajde, budite od pomoci.![]()
Neki kontakt?Eto kod Staše masaža sa HE ..pa i nešto više ako želiš kod Stašice u Belvilu...isplati se za tu kintu...extra je uz dogovor..
I da mi zaboravite da mi odgovorite, braco...Da li neko moze da mi kaze kakav je onaj salon za masazu u Pasicevoj?
Sensual masaze, tako nesto.
Imaju li happy ending (podrazumeva se ili moras da trazis posebno)
Plus, ako znate neku dobru stariju damu od tamo...
Hajde, budite od pomoci.![]()
+381 67 7699137Neki kontakt?
Pa vidi brate, ja za svoje pare mogu da idem gde hocu, ti za svoje isto tako. Tako isto ja biram gde cu ici, samo sam objasnio coveku kakva je situacija, jer je pitaoImaš u Beogradu dovoljno mesta gde su devojke/a super lepe i komunikativne, s za malo vece pare rade i drkicu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|