Cesto ne mogu da se javim,pa ako se to desi,pisi na Viber ili Whatsapp. Dodji i opusti se, i prepusti se .Za muskarce koji vole obline, ne samo kosti,😊Senzualna masaža celog tela, koja će nadraziti svako tvoje culo. Plavuša, 43 godina, negovana, iskusna, grudi prirodne petice, obline... Novi...
seksi-adresar.co
Mali ali bitan uvod za sve moje recenzije - imam 60 godina i ne diže mi se kao što je nekad, naprotiv

U tom smislu, opredelio sam se za happy ending masaže jer tu nemam bojazan da ću se obrukati, pred sobom i maserkom, kao što bi to mogao biti slučaj sa sexom - tako sam krenuo da istražujem tržište.
Moj prvenac bila je gospođa sa linka a isksutvo je od prošle nedelje. Opredelio sam se za nju jer joj u opisu piše "...za gospodu" verujući da to nije napisano bez veze. Iako sam se trudio, nigde nisam uspeo da pronađem iskustva ili recenzije pa sam zažmurio i poslao viber poruku pa šta bude.
Komunikacija je bila laka, jednostavna i brza i na pitanje šta se nudi u odnosu na ono što piše u oglasu dobio sam odgovor da mogu da biram između klasičnog sexa i masaže sa oralnom završnicom. Masaža sa završnicom, upravo ono što meni treba - dogovorio sam termin za sutra, dobio adresu i napomenu da ću sprat i stan dobiti kad budem ispred i pozovem.
Kad sam sutradan došao, vrata mi je otvorila punačka, niska žena, velikih grudi koje su se jasno videle ispod providnog penjoara, kao i crne gaćice. Ono što me sasvim oborilo sa nogu jeste njen toliko jednostavan, prijateljski nastup, ono kao da se viđamo već ne znam koji put. A tek kad sam joj rekao kako imam tremu jer sam mator i jer sam prvi put u životu na takvom tipu masaže, gospođa se pretovrila u med i mleko, potpuno oličenje podrške i saosećanja.
Uputili smo se u spavaću sobu, sve je čisto i odmereno sređeno, u kojoj je veliki krevet pored stolica i fotelja gde sam ostavio sve ono što sam skinuo sa sebe. Uputila me da sednem na ivicu kreveta, stala ispred mene samo u gaćicama i rekla - to su te sise, jel da? Stvarno jesu, velike i čvrste, bradavice iskočile, uživao sam neko vreme u njima - milovao, stiskao, trljao bradavice, uživao baš.
Onda me je okrenula na stomak i krenula da me stvarno lepo masira, redom i svuda. Ništa jako terapeutski već upravo senzualno, rukama a onda u jednom momentu tim sjajnim sisama. Milina mi se već razlivala po telu kad je rekla - vreme je, okrenite se. Bio mi je u nekom poludignutom stanju ali kad ga je polako uzela u ruke krenuo je da se diže. Kad ga je stavila među sise već je bio sasvim čvrst i na granici ludila. Spustila se i uzela ga u usta. Nije ga dva puta usisala i ja sam znao da više neću moći pa sam joj to i rekao - polako ga je ispustila iz usta i stisnula ga sisama i ja sam eksplodirao.
Mazila me dok sasvim nisam pao, onda je otišla da se opere a ja sam ostao da ležim i dolazim sebi. Kad se vratila, obrisala me ubrusima i vlažnim maramicama. Pričali smo o svemu i svačemu dok sam se oblačio, otpratila me do vrata i rekao sam joj da ću doći jednom ponovo.