Eto ja napisah ovo više kao upozorenje da se neko drugi ne zarazi.A vi momci kako hoćete.U Moskui sam ,odoh u karačinu ,ovde sada oskudacija pa je 1 h. 50€ komplet.A znaju i padeže.Досвидания.Ma jeste i mrmot je polako rukicama uvio čokoladu ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ja napisah ovo više kao upozorenje da se neko drugi ne zarazi.A vi momci kako hoćete.U Moskui sam ,odoh u karačinu ,ovde sada oskudacija pa je 1 h. 50€ komplet.A znaju i padeže.Досвидания.Ma jeste i mrmot je polako rukicama uvio čokoladu ....
Ma tako je rođo slažem se sa tobom, ti si uradio šta si hteo. Brdo ljudi bilo kod nje, niko nije primetio ni manje ni više triper jbt. Nije mi jasno kako ti nisi primetio, a lizao toliko puta bem mu miša? Mogao si da odabereš neku mononukleozu ili nešto što se ne primeti tako lako, triperEto ja napisah ovo više kao upozorenje da se neko drugi ne zarazi.A vi momci kako hoćete.U Moskui sam ,odoh u karačinu ,ovde sada oskudacija pa je 1 h. 50€ komplet.A znaju i padeže.Досвидания.
ona je izgleda muslimankaIli kako ona kaže,PILEĆINA!
Ja htedoh da budem od koristi.Evo me u Moskvi ,odoh u provod.Досвидания.Ma jeste i mrmot je polako rukicama uvio čokoladu ....
cepaju je demoniPrvo nije Ana, nego Silvana. A drugo oterao sam je u kurac.Žena 3 puta mi zakazuje masazu, ja dodjem kaže zauzeto nešto sam pogrešila. Žena je totalna budala. Glumi mafiju, a pojma nema ni očemu. Kao ne zna šta se radi u salonu. Zato više tamo i ne idem.
ja imam ovaj, samo da neko potvrdi +381637507869Možete li mi reći broj telefona (Neznost sakure). Nije u oglasu. Može u DM.
Hvala
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|