Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj reci nešto konkretno... Šta, kako?Momci da podelim iskustvo sa Melody.Čitao sam ovde da neće ništa više od drkice,ja se malo namučih i načekah a i potroših ali da nisam dobio GONOREJU od nje , rekao bih i da sam nešto uspeo ,ovako 1:1 zeznuo ja nju za Ajfon 17 a ona mene za još 100€ za lečenje.
Bio jedan brat pre tebe isto tako srao. Pa se posle izvinjavao javno. Brt registrovao si se zamo da bi napisao ovo. A mi svi ovde mentoli, na uši zadojeni pa poverujemo...Momci da podelim iskustvo sa Melody.Čitao sam ovde da neće ništa više od drkice,ja se malo namučih i načekah a i potroših ali da nisam dobio GONOREJU od nje , rekao bih i da sam nešto uspeo ,ovako 1:1 zeznuo ja nju za Ajfon 17 a ona mene za još 100€ za lečenje.
Sve mi dismr, da si joj poklonio iphone, ona nije htela da ti da, pa si smoren i ljut, pa troluješ i baronišešDaj reci nešto konkretno... Šta, kako?
Obećaojesam ali kada me je više puta zajebala onda sam zeznuo i ja nju .Zadnjih 6-7 meseci smo se viđali ujan posla,vozio sam je u Niš ,slikao na Zemunskom keju itd.Dogovarali se da idemo na letovanje .Složio sam priču da sam poručio tel.u Jetelu i da stiže 8.januara .I sve bi bilo OK da me nije zarazila Gonorejom.Mala je inače jako aljkava ,ulazio sam u sobu gde spava ,pod prljav,jastuk kao da joj je odžačar bio,kažem joj kako možeš ovako a ona će ,pa šta tu mi i onako niko ne ulazi samo ja prespavam.Sve mi dismr, da si joj poklonio iphone, ona nije htela da ti da, pa si smoren i ljut, pa troluješ i baronišeš
Aljkavuša nepismena ta Melody,svratili u KFC na auto putu i da poručimo a ona će ,ja samo pilećinu i ćurećinu jedem i pojela je a kutiju sa kostima da stavi u vrata ?kažem joj nemože to tu a što ,malo je masno.Imam još detalja ............Sve mi dismr, da si joj poklonio iphone, ona nije htela da ti da, pa si smoren i ljut, pa troluješ i baronišeš
Da ,greška je moja .A da izgleda lepo i to je tačno ali ne preporučujem bolje,bliže upoznaujanje a posle mog iskustva ,ne preporučujem uopšte.Imam 57 god.i pitam se koji će mi moj to i takvo iskustvo.Jbg , tvoja greska , meni je riba pricala u veneri da joj dolazi neki student . Ni drk neda bez kondoma a kamo li oral . U neftis ljudi donose svoje peskire, kreme i papuce…. A ti neces vise trpati bez kondoma. Prem melodi izgleda ok ali sve je moguce
![]()
Ili kako ona kaže,PILEĆINA!Jbg piletinaa znas ono da vuku jagnje nikad nije premlado
![]()
Ja sam do pre dve godine išao u Zemun i onda kad su zatvorili ,nađem oglas i kad tamo lepa cica,loš radnik ali lepa .A od pre 6-7 mes.počinjemo da se družimo van posla i tu počinju problemi.A da je prljava to sam video prf n.godinu,kasno.Jbg piletinaa znas ono da vuku jagnje nikad nije premlado
![]()
Meni nikako ne može da izbije iz glave, da si se tiregistrovao samo da pričaš o njoj. Iskreno , ne znam za ostale, ali ja ti ništa ne verujem!Ja sam do pre dve godine išao u Zemun i onda kad su zatvorili ,nađem oglas i kad tamo lepa cica,loš radnik ali lepa .A od pre 6-7 mes.počinjemo da se družimo van posla i tu počinju problemi.A da je prljava to sam video prf n.godinu,kasno.
Ja hteo da podelim moje ružno iskustvo.Na druga mesta nisam moogo išao,pa i neznam.Dug je bio put do pristanka ,moguće je da zato i neda,zna ona sebe i svoje probleme.A to dali će neko da mi veruje ili ne ,to mi je sve jedno.Izvoli idi probaj ,srećno.Meni nikako ne može da izbije iz glave, da si se tiregistrovao samo da pričaš o njoj. Iskreno , ne znam za ostale, ali ja ti ništa ne verujem!
Ma covek ocajan pa nezna kako da joj vrati pa onda ovako jbg da li je ili nijeMeni nikako ne može da izbije iz glave, da si se tiregistrovao samo da pričaš o njoj. Iskreno , ne znam za ostale, ali ja ti ništa ne verujem!
Ma covek ocajan pa nezna kako da joj vrati pa onda ovako jbg da li je ili nijeali treba biti oprezan bez
OČAJAN ? Eto me daoas oa 40 dana ,kurva manje više ,dok je para glavobolje nema .Ma covek ocajan pa nezna kako da joj vrati pa onda ovako jbg da li je ili nijeali treba biti oprezan bez preteranog poverenja
Ček, ček... Riba izrazito aljkava, a ti ipak umočio, i to na suvo???Obećaojesam ali kada me je više puta zajebala onda sam zeznuo i ja nju .Zadnjih 6-7 meseci smo se viđali ujan posla,vozio sam je u Niš ,slikao na Zemunskom keju itd.Dogovarali se da idemo na letovanje .Složio sam priču da sam poručio tel.u Jetelu i da stiže 8.januara .I sve bi bilo OK da me nije zarazila Gonorejom.Mala je inače jako aljkava ,ulazio sam u sobu gde spava ,pod prljav,jastuk kao da joj je odžačar bio,kažem joj kako možeš ovako a ona će ,pa šta tu mi i onako niko ne ulazi samo ja prespavam.
Ma aljkava u svojoj sobi ,krevetu,mojim kolima itd.Uvek kao spremna a ovo sam video i osetio kasnije.U novembru na jednoj masaži lad se nismo posvađalhp još tada ,bilo bi bolje,ra ulaza osetim da se nije tuširala a sa predhodnim sam se sreo kod lifta,pitam šta je problem a ona će ,imala sam problema sa prošlm mušterijom.Ajde ti sačekaću a odgovor je .žurim ?Ček, ček... Riba izrazito aljkava, a ti ipak umočio, i to na suvo???
Zar ta njena "higijena" nije bio dovoljan red flag?![]()
BrMomci da podelim iskustvo sa Melody.Čitao sam ovde da neće ništa više od drkice,ja se malo namučih i načekah a i potroših ali da nisam dobio GONOREJU od nje , rekao bih i da sam nešto uspeo ,ovako 1:1 zeznuo ja nju za Ajfon 17 a ona mene za još 100€ za lečenje.
HahahahahaObećaojesam ali kada me je više puta zajebala onda sam zeznuo i ja nju .Zadnjih 6-7 meseci smo se viđali ujan posla,vozio sam je u Niš ,slikao na Zemunskom keju itd.Dogovarali se da idemo na letovanje .Složio sam priču da sam poručio tel.u Jetelu i da stiže 8.januara .I sve bi bilo OK da me nije zarazila Gonorejom.Mala je inače jako aljkava ,ulazio sam u sobu gde spava ,pod prljav,jastuk kao da joj je odžačar bio,kažem joj kako možeš ovako a ona će ,pa šta tu mi i onako niko ne ulazi samo ja prespavam.
Ma jeste i mrmot je polako rukicama uvio čokoladu ....Br
Hahahahaha
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|