TingaLeo
Well-known member
Negrina radi to @ema_masaza_nbgd . Nisam deguswtirao, nisam u tom fazonu, ali verujem da dobro radi, pošto sve što radi radi top cimaj je na telegramu pre 15h. @ema_masaza_nbgdneka masaza prostate za preporuku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negrina radi to @ema_masaza_nbgd . Nisam deguswtirao, nisam u tom fazonu, ali verujem da dobro radi, pošto sve što radi radi top cimaj je na telegramu pre 15h. @ema_masaza_nbgdneka masaza prostate za preporuku?
Jeste tako je, čari demokratije, svaka dalbu može da priča šta hoće! Poštujem.to su kurve koje sebe ubedjuju da su maserke.
Nebitno je da li im je ručni rad core biznis ili ne... One se bave najstarijim zanatom, stim što u ovom slučaju ne pružaju full uslugu. Ali svakako nije samo masaža. I to je činjenica.Drkanje im nije kor biznis, masaža je.
bio sam nista zanimljivo neke kineske terapije u kimonu smorIspred City Passage-a stoji nekoliko tabli sa reklamama za razne kosooke masaže, jel probao neko i ima li tu nešto za nas zanimljivo?
Ja sam bio taj koji se raspitivao za nju, jer mi je to bilo jedno od boljih iskustava, vise puta smo se druzili, ali nikako da dodjem do neke informacije…nadam se da ces ti biti bolje sreceDobro veče pominjana je Dada na forumu iskustva i recenzije, ali niko nije ništa znao o njoj tj. pitao je neko za nju, niža crkao kratka kosa dobri silikoni, atletski građena, Novi Beograd, Banovo brdo lokacije gde je radila ali jako davno. Oglašavanja isključivo da radi masaže pa iz og razloga pišem sad i na ovom forumu možda je neko zna?
Matora Dada? Ako je to ta ja sam išao kod nje pre 15 godina i tad je imala 40akJa sam bio taj koji se raspitivao za nju, jer mi je to bilo jedno od boljih iskustava, vise puta smo se druzili, ali nikako da dodjem do neke informacije…nadam se da ces ti biti bolje srece![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|