Da li neko zna nešto o ovom oglasu, po broju telefona? Znam da slike nisu njene, zvao sam, razne masaže nudi od 3 do 10 hilj za sat u Južnom bulevaru je ali ne znam ništa više, izgled usluga itd oa ako neko nešto zna, bio bih zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg, pozatvaraće ljudi salone zbog serenja po forumu. Ne kapirate da ne treba pisati ovde o salonima. uništavate ljudima renome. nisu kurve koje se javno oglašavaju jbg, morate to da skapirate jednom zauvekZatvaraju salon stvarno.. stigla mi je poruka od njih da nisu u mogucnosti da mi odrze termin zbog prestanka sa radom.. ljubazno su se izvinili, nisam se trudio da izvucem bilo kakvu informaciju zasto
Koje crne kurve, to su saloni za masažu i devojke koje rade tamoOvaj stvarno pomislio da mu kurve daju prava imena
Glup si ko noć jbt, saloni su u pitanju, forum je otvoren na google sve se vidi. zajebite pisanje imena i salona ovde koj vam kuracOvo im čak nisu prava imena, ne prdi majmune niko brojeve nije delio
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|