Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis nema vise stalnih?Znaci ove sad sto rade mrka kapa?zanima me da li su devojke iz neftisa presle negde u novi salon zato sto u neftisu nemaju vise stalnih klijenata
da nazalostKako mislis nema vise stalnih?Znaci ove sad sto rade mrka kapa?
Majke Jevrosime. Na viber broj šalje sliku usluga cena radnog vremena i opis uslova itd. Šalje i 1 nestajaću njenu sliku. Ok je, ništa spec, cene poveće a usluga ništa spec kao ni ona. Mlada, simpatična zgodnjikava i to je to.Dali zna ko za ovu isplati li se ici
![]()
Erotic Xenia | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Originalna Nuru Masaža! Originalna Tantra Masaža! Miks Nuru i Tantra Masaže! Za sve informacije o uslugama, cenama kao i izgledu devojke pišite mi viberom!seksi-adresar.co
i mene zanimaima li ko ovde iskustva sa nekim salonom u Nišu?
jel neko tamo dobio nekad happy end?
Gde nalazis ponude za Zlatibor...Bogami i na zlatiboru , koda su sve presle za praznike . Obicno ima par komada ili nista , sad je bilo dvadesetak ponuda . Ali i cene su svetske![]()
A gde su ti saloni, mam koji deo Bg-a? Ja nesto nisam nasao oglas... Jel samo drkica i masaza jel da?Da li je u Veneru došla nova neka maserka u kakva je? U Aurori sma bio kod Mie, Ane i Milice. Ana najbolja za sada, ima li neka nova?
Venera kod vise poslovne , a aurora resavskaA gde su ti saloni, mam koji deo Bg-a? Ja nesto nisam nasao oglas... Jel samo drkica i masaza jel da?
Daj majke ti linkove za oglase ili neki telefon za auroru….kontam da je po ovom sta citam bolja varijanta od venereVenera kod vise poslovne , a aurora resavska
+381 62 8552997 na wa ti je na bolje
Kao u svim salonima porukom ili nazoves i pitas kad radi konkretna devojka , zakazujes relaks 1 h . Dolazis tacno vreme . Ako neznas gde je trazis instrukcije . U ova dva salona preporucljivo da se istusiras po dolasku i go legnes na sto . Ostalo se dogovaras sa devojkama a i ove podrazumevaju zavrsnicu aurora samo drk a venera i oral. Srecno tihvala za kontakt !
Nisam bio po salonima jos uvek
Jel treba da trazim termin kod konkretne devojke?
Skintao sam iz postova da ne treba nista konkretno da pitam telwfonom vec usmeno tamo….
Koju vratu masaze onda da zakazem kad ih budem zvao ….realno ja bi masazu moze oral moze hand job al to ne mogu da kazem pri zakazivanju…sta zakazujem onda ?
I molim te svi hvale anu miu i saru ….koju za prvi put?
Hvala unapred
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|