Beograd Masaze - Review

danas sam poserio ekselenciju masaza 10.000 nista od dodatka
da li neko ima iskustva sa njima kod koje maserke treba otici za komplernu masazu ili nesto slicno zato sto vidim pominjali su ljudi njih po forumu

Pozdrav ljudi, zanima me jel ima neka dobra masaza sa hepi and om u kaludjerici, vinci, lestanama, mml i tim naseljima tu?
Jel ima neko neki kontakt?

Bio sam jedno 7,8 puta. Neke slike su njene, neke nisu ali je bukvalno kao na fotkama. Lepa, mlada oko 20, top ribetina.
Ima više paketa usluga ali sve se završavaju sa njom u toplesu, svuda možeš da je dodiruješ sem da guraš ruke u gaće i samo ručna e sad, uz nuru telo o telo ili gde grudima prelazi po tebi svuda, može na stolu ili na strunjači. Dočekuje vrlo sexy, jebozovno obučena, polugola u svilenom kimonu, mantilu ili samo u sexy vešu. Ne očekuj astralnu projekciju i kosmički nesvakidašnji doživljaj ali očekuj prepičku koja će te maziti i izdrkati ga.

Hoće da sedne tebi na stomak i da ti ga tako drka, okrenuta ledjima tebi pa imaš utisak kao da je jebeš dok je hvataš tako za grudi, struk i dupe. Eto, pa kome nije skupo (o cenama sa njom, ima više cena) i uživajte.

Bio sam jedno 7,8 puta. Neke slike su njene, neke nisu ali je bukvalno kao na fotkama. Lepa, mlada oko 20, top ribetina.
Ima više paketa usluga ali sve se završavaju sa njom u toplesu, svuda možeš da je dodiruješ sem da guraš ruke u gaće i samo ručna e sad, uz nuru telo o telo ili gde grudima prelazi po tebi svuda, može na stolu ili na strunjači. Dočekuje vrlo sexy, jebozovno obučena, polugola u svilenom kimonu, mantilu ili samo u sexy vešu. Ne očekuj astralnu projekciju i kosmički nesvakidašnji doživljaj ali očekuj prepičku koja će te maziti i izdrkati ga.
How much bro? 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh