heronimoxxm
Member
jeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pareKakva je jel sama u stanu
ima i bolje. Debela je, nikakva a ume da digne nos kao nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pareKakva je jel sama u stanu
Šta se može sve dogovorit i znaš li adresu jer sam u Zemunu kod polja hvala brudajeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pare
Kako bude obučena i to svejeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pare
Kako je obučena i dali je blizu apartmana vila donajeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pare
A daj reci pa ću zvat i pirat kako bude obučena kad dođešDruze, da li znas da je ovo forum otvorenog tipa i da izlazi na pretrazi? Pozovi i pitaj
Jesi ti bio kod ove u zemunuljudi kakav vam je taj salon Neftis?
jel i dalje ima drkanja i seksa? jel mozes da biras tamo koja ce da te masira?
koje u zemunu?Jesi ti bio kod ove u zemunu
jeste ali ako podnosis treš muziku i da devojka se uživi u pesmu ok, iskreno za te pare
Šta si tu bio kod nje ilSlažem se sa tobom, bio 1x i dovoljno da izbrišem broj, preskočim oglas i kažem nije njima lako ali nije ni nama![]()
Pa čim sam napisao takav komentar u kom sam napisao da sam bio 1x znači da jesam bio i ne bih više pa makar ni sam sebi ne drkao. Iskreno. A ti proveri zašto pa se javi ovde sa utiscimaŠta si tu bio kod nje il
Aj budi drug reci jek sama u stanu kako se ponaša izgled kako te dočeka itdPa čim sam napisao takav komentar u kom sam napisao da sam bio 1x znači da jesam bio i ne bih više pa makar ni sam sebi ne drkao. Iskreno. A ti proveri zašto pa se javi ovde sa utiscima![]()
Moje iskustvo, prvo me porukama indirektno navela da očekujem neočekivano lepo, komunikacija porukama top. Prvo me šetala pa sam čekao (to me užasava), bez izvinjenja ili obrazloženja čak sam i rekao da pola sata strepim da me u toj uličici ili prijave komšije ili startuju interi. Mislim da je sama (nigde to ne znaš jer nećeš moći da obidješ kuću, stan i proveriš) u helankama i majci na bretele sa dubokim dekolteom. Masaža nikakva, uz neku muziku uz koju je ponese me ritam nego neritam, ispitivala me sto čuda i u razgovoru dotaknemo se erotske masaže (znao sam da je radi moji drugari bili i kao mi tebi rekli nemoj ići ali ja debil odem jer na slikama mi je bila mrnjau) da bi zadnjih 5 minuta tražila još para, mislim 2, 2500 hiljade preko za drk, nisam pristao, rekao sam sledeći put. Ambijent, ona kao ona, masaza, tri lepe pm adresa, ma ništa što bi te privuklo sem sisa. Pa eto, od mene i previše a ti dalje kako hoćeš.Aj budi drug reci jek sama u stanu kako se ponaša izgled kako te dočeka itd
Aj sredi od mene imaš ja sam u Zemunu sada trenutnoMoje iskustvo, prvo me porukama indirektno navela da očekujem neočekivano lepo, komunikacija porukama top. Prvo me šetala pa sam čekao (to me užasava), bez izvinjenja ili obrazloženja čak sam i rekao da pola sata strepim da me u toj uličici ili prijave komšije ili startuju interi. Mislim da je sama (nigde to ne znaš jer nećeš moći da obidješ kuću, stan i proveriš) u helankama i majci na bretele sa dubokim dekolteom. Masaža nikakva, uz neku muziku uz koju je ponese me ritam nego neritam, ispitivala me sto čuda i u razgovoru dotaknemo se erotske masaže (znao sam da je radi moji drugari bili i kao mi tebi rekli nemoj ići ali ja debil odem jer na slikama mi je bila mrnjau) da bi zadnjih 5 minuta tražila još para, mislim 2, 2500 hiljade preko za drk, nisam pristao, rekao sam sledeći put. Ambijent, ona kao ona, masaza, tri lepe pm adresa, ma ništa što bi te privuklo sem sisa. Pa eto, od mene i previše a ti dalje kako hoćeš.
Ne mogu ti pomoći, broj nemam a odavno nema oglasa tako da ne znam šta i kako ti mogu pomoći. Možda neko ima broj pa kao i svi, javi joj se i zakaži. I slobodno je pitaj pre odlaska za nešto više sem masaže, ili će te odjebati ili će ti zakazatiAj sredi od mene imaš ja sam u Zemunu sada trenutno
Ma u prostoru pitaš i tjt daš 100e i caoNe mogu ti pomoći, broj nemam a odavno nema oglasa tako da ne znam šta i kako ti mogu pomoći. Možda neko ima broj pa kao i svi, javi joj se i zakaži. I slobodno je pitaj pre odlaska za nešto više sem masaže, ili će te odjebati ili će ti zakazati![]()
kako izgleda? lice, sise, dupe, tezina?Mia u aurori je stvarno za preporuku, vredi svaku paru
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|