Sava21
Member
Na prethodnom nalogu je napisala da radi masaze. Ali sumnjam da je neki laznjak jer sam 2x poljubio vrata nakon dogovora. Zato pitam da li neko slucajno ima iskustva sa njom.Kako si znao da radi masaže ?
Ja na nalogu ništa ne vidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prethodnom nalogu je napisala da radi masaze. Ali sumnjam da je neki laznjak jer sam 2x poljubio vrata nakon dogovora. Zato pitam da li neko slucajno ima iskustva sa njom.Kako si znao da radi masaže ?
Ja na nalogu ništa ne vidim
link?Bio ja kod Eme sinoc,nasao je na telegramu, kliknuo, javila se,sve lagano,devojka opustena,topla,vidi se da joj krenulo bolje u radu, neka nova energija oko nje,ono kad udjes u stan pa ti bude lakse odmah..
stan sredjen mnogo lepse nego ranije,cisto, mirno,ima ono nesto u vazduhu,ona negovana,lepo mirise,prijatna,ne glumi,sve spontano,masaza joj top,ima ruku da te smiri u pola recenice,nekad prica,nekad cuti,uhvati ritam kako treba,kao da zna kad ti se mozak ugasio.. Uglavnom lepo iskustvo,lepa vibra oko cele price.. Oral odlican,seks isto, voli zanimljive poze,misionarku ne voli,kaze to joj je penzionerski.. To je sve, nema puno filozofije
Ema_masazakako na telegramu?
link?
kad sam je pitao na prethodnom nalogu dobio sam blokNa prethodnom nalogu je napisala da radi masaze. Ali sumnjam da je neki laznjak jer sam 2x poljubio vrata nakon dogovora. Zato pitam da li neko slucajno ima iskustva sa njom.
.Ja je cimao na istagramu, poslao joj poruku da je pitam za masazu, nisam nista spec pitao, samo relaks masaza. Nije bilo odgovora, i nakon nekih 5 dana me blokirala. Ako neko ima tel... Slike na insta su ekstra. Ja se bojim da ona samo ne skuplja pratioce.
LJUDI, JEL ZNATE VI ZA DISKRETNOST???
NEMOJTE DELITI TELEFONE, INSTAGRAM I SLICNE PODATKE DEVOJAKA!!!
OVAJ FORUM JE OTVORENOG TIPA I GOOGLE GA INDEKSIRA!!!
NAPRAVICETE PROBLEM I NJIMA, A POSREDNO I SEBI!!!
DAJTE, MALO PORAZMISLITE STA PISETE I KAKVE POSLEDICE MOZE TO DA IMA!!!
Jedino da sastavimo neko upozorenje i na svakih par dana da se vrti. Ako neka devojka ili salon nisu explicitno na SA sa naglasenim seksualnim uslugama cak ni ime ne bi smelo da se iznosi javno, eventualno nagovestaj ili okvirno lokacija (e.g. salon kraj Londona), a onog koga interesuje ili ne ume da skapira moze da dobije na DM detalje.Ne vredi. Vise puta je objasnjeno da se ne dele imena, telefoni ili nalozi drustvenih mreza. Samo ime pod kojim radi, ime salona i iskustva... Ali, pricati slepome ili pokazivati gluvome...![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|