Beograd Masaze - Review

Jednostavno od samog ulaska sam osetio neku tenziju, i neku izveštačenu atmosferu. Njih je tamo kao Vilotića, između 12 i 160.... Osećaj mi je bio takav da mi nije ni malo bilo prijatno. Niko od njih se nije nešto loše ponašao i slično, ali sama atmosfera tamo mi je bila da im se zahvalim i izađem. Što se tiče njihovih paprenih cena, to je tek posebna tema.
Kapiram......vec zamisljam da bih tamo doziveo nervni slom.Ali mi nesto nije jasno.....odakle mu para a placa sve njih? Nemoguce da ima toliko posla,pored tih cena.Jako cudno.

Pokusavao da dodjem do kontakta za Emu ali ne uspevam ima li neki drugi kontak za nju?
Na telegramu ne odgovara ako sam pogodio nacin za kontakt na koji ste rekli da odgovara?

Bio ja kod Eme sinoc,nasao je na telegramu, kliknuo, javila se,sve lagano,devojka opustena,topla,vidi se da joj krenulo bolje u radu, neka nova energija oko nje,ono kad udjes u stan pa ti bude lakse odmah..
stan sredjen mnogo lepse nego ranije,cisto, mirno,ima ono nesto u vazduhu,ona negovana,lepo mirise,prijatna,ne glumi,sve spontano,masaza joj top,ima ruku da te smiri u pola recenice,nekad prica,nekad cuti,uhvati ritam kako treba,kao da zna kad ti se mozak ugasio.. Uglavnom lepo iskustvo,lepa vibra oko cele price.. Oral odlican,seks isto, voli zanimljive poze,misionarku ne voli,kaze to joj je penzionerski.. To je sve, nema puno filozofije

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh