ima neka nova sara tako su mi rekle u poruciKoliko znam tamo su Mia, Ana, Kaca Milica i Tina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima neka nova sara tako su mi rekle u poruciKoliko znam tamo su Mia, Ana, Kaca Milica i Tina
Ok je priča. Kažeš joj na početku da želiš da masira sve a i staviš joj do znanja time što skineš gaće.Koja je prica u Francuskoj? Nov sam ovde pa ne znam
Misterijaima neka nova sara tako su mi rekle u poruci
idem prvi putPlanirao da idem u veneru za koji dan da zakazem.Kad se zove da se zakaze jel se bira maserka ili oni sami dodele? Jel se tamo dogovaramo na licu mesta za ostale usluge itd...?
Radi samo SaraPlanirao da idem u veneru za koji dan da zakazem.Kad se zove da se zakaze jel se bira maserka ili oni sami dodele? Jel se tamo dogovaramo na licu mesta za ostale usluge itd...?
Je li, ta Sara, kako izgleda? Nije neka debela? I jel pusi bez kondoma?Sara puši ili drka, kako izabereš
5 ili 7 hiljada
Sto se tice one Aleksandre koja sad radi u Tosinom bunaru...prvo je radila u Adagio...tamo se obucila da krene sa masazama...izbacili je jer je krenula svima da drka,pusi I sa nekima I da ima full seks,primila se na brz novac,pre toga radila za sicu u nekim restoranima,kaficima....posle je presla u Zemunske Kapije....tamo je razvila posao i svasta radila,samo drkanje bez masaze,davala je da nju masiraju,lizu,za dobru cenu radila je masazu sa oralom,gola...znaci uz dobru cenu ako joj se dopadnete jos I fizicki ,sve moze...posle je presla u Vojvode Supljikca....tu takodje krecu bahanalije svakakve vrste....pristojno se ponasa ali radi apsolutno sve kad ste strpljivi,normalno izgledate I platezni ste..Kad dodjes dogovaraš
Moze kontakt please?Sto se tice one Aleksandre koja sad radi u Tosinom bunaru...prvo je radila u Adagio...tamo se obucila da krene sa masazama...izbacili je jer je krenula svima da drka,pusi I sa nekima I da ima full seks,primila se na brz novac,pre toga radila za sicu u nekim restoranima,kaficima....posle je presla u Zemunske Kapije....tamo je razvila posao i svasta radila,samo drkanje bez masaze,davala je da nju masiraju,lizu,za dobru cenu radila je masazu sa oralom,gola...znaci uz dobru cenu ako joj se dopadnete jos I fizicki ,sve moze...posle je presla u Vojvode Supljikca....tu takodje krecu bahanalije svakakve vrste....pristojno se ponasa ali radi apsolutno sve kad ste strpljivi,normalno izgledate I platezni ste..
Visoka oko 175,veliki silikoni u grudima I usnama,duga braon kosa,lepo gradjena,nezne ruke,par godina ispod 40...generalno zgodna I lepa zena...svako zahteva neke korekcije posle odredjenog vremena
Negde pred leto prelazi u Tosin Bunar...prvi put gleda samo da masira dok ne vidi ko ste...posle se na osnovu vaseg ponasanja oslobadja I za veci novac je spremna sve...da vam ona signale kad je voljna....hoce oral da uradi....dobro masira,ima diplomu....posle masaze drk,vi nju mozete da lizete,masirate...na kraju vam da oral....oko 150 evra....ima energiju u rukama,voli lepo musko telo,obdarene....sam seks je skuplji I to dobijaju samo ekstra provereni platezni stalni klijenti....ali porukama u pocetku nista,cuva se....na licu mesta,pre,za vreme ili posle masaze,nikako grubo,navalentno....lagano,opusteno kroz razgovor,smekerski,elokventno bez prostih komentara...nov stan,uredna oprema,sto mekan....tusiranje pre I posle moze....ali ekstra stvari za ekstra platezne...isplati se jer sve krece od jedne ekstra dobre normalne masaze kojom vas i napali,film se posle odigrava u zavisnisti od vasih zelja I novca
Druze, ja sam na svakoj masazi pokazao cunu da izvines. Ako ne zele da gledaju ne morajuOvo da budeš go dobijaš u Aurori i kod Aleksandre u reset line salonu
Pazi, glumi neko ludilo a na onom videu na IG ni ne zna da masira. Mazi nesto, pojma nemaKobila brate
Samo masaža
Da ideš kod kobile vise puta da bi možda dobio drk, mislim da ti se ne isplati
Pa ustekao si ga na kraju?Ja jednog dana bio na 3 masaze, na kraju ovoj jednoj rekao "mala, ove dve nisu dale - tebi ga moram ustekat' ".
Sta mislite kako je bilo?![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|