To je tačnoKako da se buni??? Uzela je 240€ za jedan svrš po sikamani Brazilke u BGDH2O ne zarađuju toliko
![]()
Jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tačnoKako da se buni??? Uzela je 240€ za jedan svrš po sikamani Brazilke u BGDH2O ne zarađuju toliko
![]()
To samo neko ko je glup ko ćuskija,ne znam da li me kapirasKako da se buni??? Uzela je 240€ za jedan svrš po sikamani Brazilke u BGDH2O ne zarađuju toliko
![]()
Da li ova radi i seks ili samo masažu i drk? Ako radi koliko je komplet usluga kod nje?Ova matora je užas, masaža bzvz, smara sa pričom,drk mlitav, stan nikad gori kao i kupatilo. Jedino dobro su njene velike prirodne sise![]()
Bem li ga, ne znam kako se zove, znam kako izgleda.Bio i ja
Isto iskoristio promo priču od 3800
Odlicna masaža zaista, možda i najbolja do sada gde sam bio
Ali samo masaža
Kod koje si ti bio ?
Bukvalno mi nije jasno zašto se uopšte bave tom budalom i idu i bacaju pare u nadi da će im popuniti glavića na sekund.To samo neko ko je glup ko ćuskija,ne znam da li me kapiras
Moze brojOva Aleksandra sa Novog Beograda tj Tosin bunar, jel moze neko da mi potvrdi da li je ona na slikama iz oglasa i sta moze sve od nje da se dobije?
broj i oglas molim te da vidim te slikeOva Aleksandra sa Novog Beograda tj Tosin bunar, jel moze neko da mi potvrdi da li je ona na slikama iz oglasa i sta moze sve od nje da se dobije?
Moze broj
Bio sam ja prošlog meseca prvi put kad je bilo pri kraju i kad sam je pitao za završnicu kaže posle prvog puta ne , a 8000 joj je nešto poput nurn masaze za stalne mušterije. Sto se tiče masaze bas dobro masira , higijena bas na nivoubroj i oglas molim te da vidim te slike
Veruju u verovatnoću...Bukvalno mi nije jasno zašto se uopšte bave tom budalom i idu i bacaju pare u nadi da će im popuniti glavića na sekund.
Da brate,kucaj masaze NisDa li ima neka maserka u Nišu možda?
Džabe mu je da kuca... Kvalitetne Nišlijke su u BgdDa brate,kucaj masaze Nis
Za sada niko,čak ni propisnu masažuDa li je neko dobio drkanje na kraju?![]()
Profesionalne masaže Novi Beograd (Stari Merkator)
Nudimo usluge profesionalnih masaža i najbolje maserke u prijatnom, toplom ambijentu na Novom Beogradu, u blizini starog Merkatora. Uz naše prijatne i ljubwww.halooglasi.com
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|