Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staša je super ako se skontate, tj ako ti nju skontašDa li neko može da kaže kako izgleda Staša i vredi li 100e taj body to body ili relax 50?
Ako ćeš masažu onda nemoj kod nje. Što bi plaćao 50e a masaža nikakva. Ona je samo za oral i sex. Lepa devojka, od 30 god, ima sveže ugradjene silikone. Malo je čudna dok te ne upozna, a posle je stvarno ok, opusti seA kako izgleda devojka? Ne bih kontakt nego masazu.
Koliko traži za oral?Ako ćeš masažu onda nemoj kod nje. Što bi plaćao 50e a masaža nikakva. Ona je samo za oral i sex. Lepa devojka, od 30 god, ima sveže ugradjene silikone. Malo je čudna dok te ne upozna, a posle je stvarno ok, opusti se
Pa cenkate se malo. Ona traži 150e, možda će ti i 200e tražiti. Ja sam prvi put bio na masazi kad je bila 30e i sledeći put sam joj tražio oral i sex. Tad se nećkala ali je rekla ok za 120e. Ja sam joj davao 80e ali našli smo se na 100e. I evo pune 3 god je jebem za 100.Koliko traži za oral?
www.instagram.com
Ako ćeš samo oral, idi kod "Sexy manekenke"Koliko traži za oral?
Nisam našao tu recenziju. Koja je u pitanju?Ako ćeš samo oral, idi kod "Sexy manekenke"imaš moju recenziju od letos...
Ona jeOva Aleksandra sa Novog Beograda tj Tosin bunar, jel moze neko da mi potvrdi da li je ona na slikama iz oglasa i sta moze sve od nje da se dobije?
Kad sam treći put bio zamolio sam je da ga prisloni na sise i drkaKo je bio kod Melodi jel dozvoljava da se svrsi po njoj?
Meni deluje na slikama da veoma interesantno izgleda…koju bi ti preporucio?Ona je
Meni je odradila i drk kad sam drugi put bio
Prvi put samo obična masaža
Preskupo samo za nasazu i drk
Dobro je gradjena, ali je matorija, mislim sa ima oko 40. Jbg, zavisi šta voliš, ako te rade mladje cice, ideš u Veneru (samo Sara radi trenutno) ili AuroruMeni deluje na slikama da veoma interesantno izgleda…koju bi ti preporucio?
Vise su mi je trip te starijeDobro je gradjena, ali je matorija, mislim sa ima oko 40. Jbg, zavisi šta voliš, ako te rade mladje cice, ideš u Veneru (samo Sara radi trenutno) ili Auroru
Tu sam slab sa preporukama, jbg ja volim mladjeVise su mi je trip te starije
Hvala u svakom slucaju, mislim da cu sa Aleksandrom prvo da okusam srecuTu sam slab sa preporukama, jbg ja volim mladje
Znam da u Aurori radi od starijih Tina, hvale je al nisam bio
SrecnoHvala u svakom slucaju, mislim da cu sa Aleksandrom prvo da okusam srecu![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|