MožešZnači mogu ja njoj da masiram guzu za 50e?
Ali je u vesu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MožešZnači mogu ja njoj da masiram guzu za 50e?
RealnoPa to. Znači Melodi je vrlo saradljiva![]()
Pisao bratSta ste rekli braco za mai thai u bgw kakva je situacija sa drkicom
Ovo da budeš go dobijaš u Aurori i kod Aleksandre u reset line salonuZdravo svima. Da li neko zna da li je moguće biti odmah bez gaćica na Netfisu? Da li nude masaže bez peškira? Drk ne 100% obavezan (iako je lep dodatak), ali volim da dobijem masažu golim ako maserke vole da gledaju kitu heh. Koje druge salone za masažu biste preporučili za ovu vrstu masaže?
Da li je neko imao iskustva sa ovom maserkom? https://www.svastara.rs/oglas/usluge/lepota-i-zdravlje/relax-opustajuca-masaza-1717924
Bio si u reset line? Praksa im je da budeš go sa peskirom ili bez?Ovo da budeš go dobijaš u Aurori i kod Aleksandre u reset line salonu
Da li se tu podrazumeva i da će ga dodirivati ili ne? Reset line je samo masaža?Ovo da budeš go dobijaš u Aurori i kod Aleksandre u reset line salonu
Možeš da biraš, jednokratne gaće, samo peškir, ili goBio si u reset line? Praksa im je da budeš go sa peskirom ili bez?
Ne dodiruje ga samo masažaDa li se tu podrazumeva i da će ga dodirivati ili ne? Reset line je samo masaža?
Hvala. Molim reci mi kako to funkcioniše na Neftisu?Ovo da budeš go dobijaš u Aurori i kod Aleksandre u reset line salonu
Zvanicno bataljujem Netfis.....jbg,bilo je lepo dok je trajalo :-D :-D.Opet nista. Makar necu da bacam pare....makar dok ne nadjem neki novi salonNetfis trenutno ne funkcionise i ne treba ici tamo dok ne osete da smo skapirali da preteruj
Tamo nemoj da ideš, bojkot neftisa. Dok se ne opameteHvala. Molim reci mi kako to funkcioniše na Neftisu?
Čitaj brt napisao ceo referat majku mu...Sta ste rekli braco za mai thai u bgw kakva je situacija sa drkicom
Ma može, dobiješ prosvetljenje ozbiljno. Shvatiš da si ispao somina za 80 juraPa za tu lovu onda praktično ne može ništa.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|