GS-adv
New member
Oral ili komplet ?A meni Jana na prvu odmah i to sa onim najperverznijim pogledom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oral ili komplet ?A meni Jana na prvu odmah i to sa onim najperverznijim pogledom
Sta ?Jbg,i ja sam sedam puta bio kod Jane dok nisam dobio :-D
I gde je sad?
Natalija je bila najbolja,steta sto ne radi viseUpravo tako
Riba je brutalna i može joj se.
Drk nije oralOral ili komplet ?
Drk.. Ne oral. Ne dajem ja maserkama pusenje, cak i kad nude. Jana je radila odlicnu masazu, drk vrhunski. A prelepa je. A sad je presla negde.. Pojma nemam gde. Nije dugo u NetfisuOral ili komplet ?
Koliko se doplacuje?A meni Jana na prvu odmah i to sa onim najperverznijim pogledom
Ništa. Koliko ti častiš. Mada ona više ne radi u NeftisuKoliko se doplacuje?
Nije sigurno, bio sam kod nje, ona je bila meni jeziva. Ova devojka top.Ja mislim da je to ta Ema sto je radila u ekipi sa onom plavom, opasnom pickom sa Vracara. Ako je to ta, zgrada prekoputa Fontane. Bio sam kod nje na Milky stolu. Gledam slike, malo me podseca na nju. Ispravite me ako gresim.
Ma video sam slike, ili si joj makro pa je guras ili ti je devojka pa zivis od nje pa je ovde reklamiras. To je ta devojka, milky table.Nije sigurno, bio sam kod nje, ona je bila meni jeziva. Ova devojka top.
Boli me kurac o tvom mišljenju realno. Devojka radila u agenciji 3 meseca. Bio sam i kod jedne i kod druge. Možeš da sereš do sutra šta sam. Cela grupa na tgr bila, niko se nije žalio, sad ti mudrac sereš...Ma video sam slike, ili si joj makro pa je guras ili ti je devojka pa zivis od nje pa je ovde reklamiras. To je ta devojka, milky table.
Onda nemaš pojma koja je druga Ema što je tamo radila, samo laprdaš.Ja se nisam zalio, bas naprotiv dao sam dobru recenziju pre mesec dana
Glup si ne kapiraš šta pričam. Kako god. Devojka top radi, možeš do sutra da sereš i troluješ, Džaba ti je...Ok brate ti si u pravu mi smo svi debili.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|