Beograd Masaze - Review

Evo vam nešto novo 😁
Maserka Ema, radi kod fontane. Zakazivanje putem telegrama @ema_masaza
21god crnka (nije ganka) niža, lepe obline, preslatko lice, još bolja energija lepe velike čvrste sise.
Stan prostoran, lepo sređen, higijena na top nivou kako njena tako i stana. Kupatilo čisto sređeno, dobri peškiri. Tuš pre i posle.
Masažu radi fenomenalno, prvo leđa rukama, pa grudima, nakon toga sa prednje strane isto, pa lepa drkica.
Devojka radi pošteno, lepo, trudi se, ne požuruje ne otaljava.
6000rsd 30 min masaža sa ručnom. Radi sve, dogovor sa njom direkno.
Ja sam 2 puta bio na ručnu, ostatak tek ću da probam pa pišem i o tome

Evo vam nešto novo 😁
Maserka Ema, radi kod fontane. Zakazivanje putem telegrama @ema_masaza
21god crnka (nije ganka) niža, lepe obline, preslatko lice, još bolja energija lepe velike čvrste sise.
Stan prostoran, lepo sređen, higijena na top nivou kako njena tako i stana. Kupatilo čisto sređeno, dobri peškiri. Tuš pre i posle.
Masažu radi fenomenalno, prvo leđa rukama, pa grudima, nakon toga sa prednje strane isto, pa lepa drkica.
Devojka radi pošteno, lepo, trudi se, ne požuruje ne otaljava.
6000rsd 30 min masaža sa ručnom. Radi sve, dogovor sa njom direkno.
Ja sam 2 puta bio na ručnu, ostatak tek ću da probam pa pišem i o tome
Pa nije novo, to je Ema, i ciganka je, sve ostalo jeste kako si rekao, ali ne znam za taj instagram. Ja sam zakazivao na telefon na koji vise nije dostupna. Pisao sam negde u temi o njoj. Drugi put kad sam dosao, sela mi je na kurac haha

Pa nije novo, to je Ema, i ciganka je, sve ostalo jeste kako si rekao, ali ne znam za taj instagram. Ja sam zakazivao na telefon na koji vise nije dostupna. Pisao sam negde u temi o njoj. Drugi put kad sam dosao, sela mi je na kurac haha
To nije ta Ema brt, Debela ema je nekad radila kod fontane preko agencije. I lepo ti piše telegarm, šta koj qrac tražiš na instagram 😁

Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk

Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio

Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta

Ja mislim da je to ta Ema sto je radila u ekipi sa onom plavom, opasnom pickom sa Vracara. Ako je to ta, zgrada prekoputa Fontane. Bio sam kod nje na Milky stolu. Gledam slike, malo me podseca na nju. Ispravite me ako gresim.
i meni liči na nju, bio sam jednom kod nje kod fontane doduse nije me ona masirala nego neka klinka plavusica sto je kasnije valjda radila na bezaniji, ali po izgledu mi deluje na tu emu iz te ekipe

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh