Znam da si bot, ali napuši mi se racku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da si bot, ali napuši mi se racku
Da da ta, bravo.
a jel placa porez ko ja?Da da ta, bravo.
Ma daa jel placa porez ko ja?
Potvrdjujem.da je tako bio sam kod njeInace kodd ruskinje sa ege sam bio ranije, Samuel je pricao o nuru, pa da kazem da pravo nuru iskustvo sa posebnim uljima od algi i na dusheku nema ni kod nje. Cena je jacha za masazu i necu ponoviti jer sta bih novo mogao da vidim/dozivim, ali kao iskustvo je ok, stan je salonac i lep i prostran, kao i krevet, tusiranje obavezno, masira skroz gola. Ona je lepuskasta, jedra, inteligentna, ima i zato malo ortacki nadrkaniji stav, jer zna da se ona pita. Vratila me na peskir, jer nisam skroz ledja obrisao kako ona misli da treba. To me malo smorilo , kao i to sto je ona otisla posle mene da se istusira, jbg, ocekujem da je ona spremna full kad udjem. Nije rastezala, tako da je to ok, a i posle se ponudila da mi ona opere ledja, sto je ok gest. Lepo prica engleski i sporazumevanje je lako,
Jel radi ona nesto vise od rucne zavrsnice? Radi li oral?Pa to ti je to brate, relax i na kraju je pitas - nece odbiti. Ja je castim jos malo i kazem "u redu je" na 5000
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|