Beograd Masaze - Review

Normalno da nece preko poruka da otkrivaju sve ali makar preko poziva mogu otprilike da kazu sta i kako. Mozda nekog lozi da ide i na licu mesta "pregovara", mene ne. Hocu da znam sta mogu da ocekujem i ima maserki koje izmedju redova preko poziva kazu da ce biti zavrsnice.

Jel ima negde da znate da mogu 2 zavrsnice (sem u francuskoj)?
U Francuskoj moze 2 zavrsnice??

Normalno da nece preko poruka da otkrivaju sve ali makar preko poziva mogu otprilike da kazu sta i kako. Mozda nekog lozi da ide i na licu mesta "pregovara", mene ne. Hocu da znam sta mogu da ocekujem i ima maserki koje izmedju redova preko poziva kazu da ce biti zavrsnice.

Jel ima negde da znate da mogu 2 zavrsnice (sem u francuskoj)?
A ti policajac ili decko ili neko od bliznjih koji je proverava... Ne budite naivni. Devojke se boje i oslanjaju se na procenu licem u lice, pa cak i u toku masaze.

meni je Neftis na dva minuta al nikad nisam bio, jel ima nesto konkretno ili samo masaza.

Prvo kaze da nije bio u salonu a onda sledi

Bukvalno ovde ima neartikulisanih idiota, koji preko poruka zapitkuju gluposti i smaraju devojke, svatite da je masaza na prvom mestu a dodatak se dogovorite spontano na adresi. mnoge devojke su u vezi ili udate i ne mogu sa nepoznatima da pisu gluposti preko poruka jel neznaju ko je sa druge strane. svatite da moraju da steknu poverenje u vas da niste pandur ili neko ko je proverava za muza decka ili vlasnika salona. ja sam se sa tri devojke iz Neftisa i dve iz Power 7 video i privatno kod mene. ali nemozete preko telefona ili otici tamo i praviti haos hocu drkanje, pusenje, jebanje. stvarno je glupo kompromitovati neku devojku, slusajte sta se pise ovde i kako se to radi, nemojte biti ko sivonje daj odma cuo sam na forumu da ste kurve.
Ovo je tipican primer laganja

Dakle, veliki problem je sirenje dezinformacija. Sve kolege bi trebalo da postuju da se ne bi drugi zajebali i naterali devojke da ne rade i ono sto bi inace uradile.

Ma da, hedonist i senzual teški foliranti, a skupi kao otrov
Ova curica masira skroz gola, možeš da je maziš koliko želiš i gde želiš osim po pici.
Kažu da je sa njom bas ono pravo nuru iskustvo 😊
A gde sipa taj Nuri gel i gde to izvedete kada i ponudi Nina samo outcall? Tu ti treba specijalni dušek za pravo Nuru iskustvo...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh