Beograd Masaze - Review

Bio sam sad kod Irine u Zemunu. Žena od 53 god ali dobro utegnuta. Prvi put sam bio i dobio masažu sa drkom izmedju sisa. Nisam skoro video veće i lepše prirodne grudi. To zadovoljstvo je 5k
Mene oduševila isto, dala mi drk sisama a pre toga i limfnu drenažu i svašta nešto ali baš lepo masira. Istog dana rezervisao i Miu koja me je malko ubila laktovima ali sam trpeo, onda podvukao crtu i Irina definitivno bolje radi jedino što je starija. Dva različita iskustva

Mene oduševila isto, dala mi drk sisama a pre toga i limfnu drenažu i svašta nešto ali baš lepo masira. Istog dana rezervisao i Miu koja me je malko ubila laktovima ali sam trpeo, onda podvukao crtu i Irina definitivno bolje radi jedino što je starija. Dva različita iskustva
100 % si u pravu. Mia jedino što ima dobru guzu sve ostalo je na Irininoj strani

Neko je pominjao HotTeu u kontekstu masaze. Sve najbolje sam cuo o njoj, planiram da odem. Samo ja sam u fazonu da ne idem na klasiku. Samo.masaza i oral. Da li zna neko jel Tea radi i masaže?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh