Beograd Masaze - Review

Sanja, 40ak godina, zgodna, masaza i drkica. 3000. Higijena onako, nije savrseno ali nije ni lose. Za te pare vredi. Prijatna zena, isao sam par puta.

Maja, 30ak godina, niska plava, silikoni u ustima, masaza i drkica, 4000 ili 3500. Fina devojka lepo sredjen stan. Prijatno iskustvo, bio nekoliko puta.

Jel moze neko da mi posalje u DM broj od Dragane. Pokusavam da je dobijem na neki bro koji sam nasao ali uvek nedostupna. Ili ja zovem pogresan br ili ona vise ne radi pa je ugasila tel. Ako je neko skoro bio nek napise.

Sanja, 40ak godina, zgodna, masaza i drkica. 3000. Higijena onako, nije savrseno ali nije ni lose. Za te pare vredi. Prijatna zena, isao sam par puta.

Maja, 30ak godina, niska plava, silikoni u ustima, masaza i drkica, 4000 ili 3500. Fina devojka lepo sredjen stan. Prijatno iskustvo, bio nekoliko puta.
Hvala brat🙂
Ne postoji šansa za nešto više ?

I kod mene je bilo oral bez, sex sa kondomom. Ista prica samo ko joj se svidi, a ja, realno, nisam neka prezentacija: stomak, brada kao neobrijana itd... Tako da mislim da je to samo fazon lepe i prijatne devojke. I da, sve ima svoju cenu.
I kod mene je bilo oral bez, sex sa kondomom. Ista prica samo ko joj se svidi, a ja, realno, nisam neka prezentacija: stomak, brada kao neobrijana itd... Tako da mislim da je to samo fazon lepe i prijatne devojke. I da, sve ima svoju cenu. Preporucujem.
Meni je preko telefona rekla masaža i seks cenu tako da zna i za forum ovde ima koliko vidim cinkarosa,bio kod nje stan razbacan sa donjim vesom jebala se s nekim pre mene pa mi rekla da se obrišem sa peškirom lika koji je teslacio pre mene zajebite ljudi ponekad je bolje i izdrkati neko pokupiti bolestine

Gdje je brt bolje po tebi? Kod ove sanje sa nbg ili otici u auroru?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh