Beograd Masaze - Review

Izgleda jako dobro, meni se baš dopao fizicki izgled,lepa devojka, silikoni... Klasiku koliko sam ja upućen ne radi, jedino ko joj se svidi... I naravno sa kondomom. To je bilo u mom slučaju, sad drugi kako su prošli stvarno ne znam...
I kod mene je bilo oral bez, sex sa kondomom. Ista prica samo ko joj se svidi, a ja, realno, nisam neka prezentacija: stomak, brada kao neobrijana itd... Tako da mislim da je to samo fazon lepe i prijatne devojke. I da, sve ima svoju cenu. Preporucujem.

Ja mislim da je to ustvari ovo
Fotke definitivno nisu njene.

Tako je, nisu njene slike. Skinute sa neta. Inače izgleda lepo, silikoni u usnama, mršava, lepa guza, male sise, masaža bezveze i drkanje isto onako bezveze. Sve u svemu, preskupa za to što nudi.

Tako je, nisu njene slike. Skinute sa neta. Inače izgleda lepo, silikoni u usnama, mršava, lepa guza, male sise, masaža bezveze i drkanje isto onako bezveze. Sve u svemu, preskupa za to što nudi.
da, jeste ona lepa ali otaljava. Verujte da nisam mogao da svrsim i ode ona na telefon da kucka sa sledecim. Tacno kada otkuca termin - to je to. Ode riba

Sta mislite?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh