Jel neko bio kod ove dame. Dva oglasa, ista devojka
piše da radi i masažu, pa me zanima valja li? Da li je to Nuru ili tantrička neka?
piše da radi i masažu, pa me zanima valja li? Da li je to Nuru ili tantrička neka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi bas deluje primamljivo. Šteta sto je kratko ovde i ima samo outcall opciju.Pozdrav,
Da li je neko probao, kakva su iskustva?
Ne znam, možda da nazoves pa vidišJel rsdi ona Dragana jos? Bila je ovde glavna tema, ali niko je vise ni ne spominje.
Na drugoj temi sam ispisao za nju, btw ne znam trenutno kakva je situacija u NS, tamo je svakako kratko, pa onda ide valjda u CG i vraca se u oktobru u Beograd.Ovo mi bas deluje primamljivo. Šteta sto je kratko ovde i ima samo outcall opciju.
Velika šteta sto u Srbiji nema salona sa devojkama kao sto je ova cica i ovakvom ponudom. Meni je ovo top.
Cimao sam je danas, napisa da je u NS, ali ima samo varijantu outcall, inače bih rado skoknuo do NS.
Koji deo grada?bio kod Melodi Ilic 2 puta. Laka komunikaca preko instagrama. Pitao sam kad ima termin za masazu i poslala mi odgovor i adresu. Predobra picka je. Ali sam joj rekao da necu vise dolaziti. Pita ona sto? reko bio, video, probao, nisi zanimljiva da dodjem jos jednom, ne nudis nista posebno. Kaze ona a jeste, al kao necu siriti usluge samo ovo radim. Znaci moze masaza ledja, doceka u sexy vesu a uz doplatu moze i gola da bude. Ja nisam, al dozvoljava i da joj se lize pickica. Jako lepo mirise, mekana, doterana je.. preporuka da se ode ali samo jednom.
Pozdrav. Da li možeš da podeliš kontakt od Irine ili Aleksandre iz Zemuna? Ili napiši kako da ih nađem na netu. HvalaIrina iz Zemuna nudi rucnu zavrsnicu, imas Tantra masazu u Sarajevskoj. Ima ona plavusica
neka na Vracaru kod Hrama '04. ali nju interesuju samo pare i da otalja. Art masaza hoce da se kresne ali ne zeli kondom.
Aleksandru iz Zemuna mozes hvatati za sise i hoce da izdrka za 5000.
Biljanica u NS radi sve, najniza tarifa 50€.
I tako ima njih par koje sam pitao a i bio u NS.
Imala je neka Bojana na Smederevcu sa kojom si mogao sve ali joj broj vise nije aktivan, ona voli spontanost (uveknovioglasi).
Na Banovom Brdu je bilo nesto u stanu AKORDAS, dve maserke. I tako
Čuo sam se sa gospođom preko telefona, i odma sam je zaobišao, sada mi je jasno zašto.https://seksi-adresar.co/oglas/erotska-masaza-prirodnim-grudima 0611524933, 50e za pola sata, samo nije bas masaza vec oral (moze bez kondoma) i klasika. Komunikativna i ljubazna, stan uredan i deluje cisto, moze tusiranje pre i posle. Ono sto je krasi su dobre, pune, masivne sise i cvrsto golemo dupe (dve stvari zbog kojih sam dosao). Ipak mislim da je za izbegavanje, a evo i zasto. Slagala za godine, sigurno ima oko 60 godina, niska, posteno punacka (previse, iako sam poprilicno tolerantan), ali ono sto mi je najvise smetalo jeste zadah. Jednostavno, nisam mogao da predjem preko toga, a kad sam ga osetio bilo je prekasno, nisam mogao da se opustim i uzivam iako se gospodja bas trudila.
Topla preporuka, pisalo se o njoj na dosta mesta, u pitanju je Ruskinja, slabo zna Srpski, prijatna mrsava zena, sigurno ima oko 4 banke, ugradjeni silikoni (mogli bi biti i veci, bas se oseti pod rukom). Masira na bracnom krevetu i to odlicno, bas da se lepo opustis. Moze happy ending, oral, klasika, verovatno jos ponesto. Cena zaista korektna. Cuo sam da zna i da popije![]()
Нежност сакуре - опуштајућа масажа - KupujemProdajem
Nežnost sakure je opuštajuća masaža za prave poznavaoce umetnosti masaže i užitka u dodiru nežnih ruku. Zdravlje i zadovoljstvo. I sve vrste masaža: - aroma masaža - ayurvedska masaža - masaža sa elementima joge. Cena masaže celog tela sa potpunim opuštanjem: 15' = 2.000 dinara 30' =...www.kupujemprodajem.com
Jel neko bio kod ove?
Spasio si se.Čuo sam se sa gospođom preko telefona, i odma sam je zaobišao, sada mi je jasno zašto.
Kako si znao da ima velike sise i dupe? Ne vidim slike na oglasu, možda ima negde drugde slike?https://seksi-adresar.co/oglas/erotska-masaza-prirodnim-grudima 0611524933, 50e za pola sata, samo nije bas masaza vec oral (moze bez kondoma) i klasika. Komunikativna i ljubazna, stan uredan i deluje cisto, moze tusiranje pre i posle. Ono sto je krasi su dobre, pune, masivne sise i cvrsto golemo dupe (dve stvari zbog kojih sam dosao). Ipak mislim da je za izbegavanje, a evo i zasto. Slagala za godine, sigurno ima oko 60 godina, niska, posteno punacka (previse, iako sam poprilicno tolerantan), ali ono sto mi je najvise smetalo jeste zadah. Jednostavno, nisam mogao da predjem preko toga, a kad sam ga osetio bilo je prekasno, nisam mogao da se opustim i uzivam iako se gospodja bas trudila.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|