Jel neko bio kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko oglas ili brojIma i Aurora u juznom bulevaru…lepa masaza lepa drkica
0616841437Ima li neko oglas ili broj
Nigde ne mogu naći
Neko iskustva sa njom?Ima i Aurora u juznom bulevaru…lepa masaza lepa drkica
U kakvom vesu doceka, kako je obucena?bio kod Melodi Ilic 2 puta. Laka komunikaca preko instagrama. Pitao sam kad ima termin za masazu i poslala mi odgovor i adresu. Predobra picka je. Ali sam joj rekao da necu vise dolaziti. Pita ona sto? reko bio, video, probao, nisi zanimljiva da dodjem jos jednom, ne nudis nista posebno. Kaze ona a jeste, al kao necu siriti usluge samo ovo radim. Znaci moze masaza ledja, doceka u sexy vesu a uz doplatu moze i gola da bude. Ja nisam, al dozvoljava i da joj se lize pickica. Jako lepo mirise, mekana, doterana je.. preporuka da se ode ali samo jednom.
Ja sam kod nje bio tri putaU kakvom vesu doceka, kako je obucena?
A samo si se javio na inst i pitao ili drugacije? Pa jednom bi valjalo otici ako dobro izgledaJa sam kod nje bio tri puta
Svaki put me pitala u kakvom vesu želim da me dočeka i uvek je ispoštovala
Veš vrlo seksi, našminkana, sredjena, namirisana
Devojka zaista izgleda top i vrlo je ljubazna i mazna
To ti je 50eur, ako hoćeš da bude skroz gola, 30 plus i dozvoljava ti da je diraš svuda
Realno, masaža je nikakva, vise pro forme radi, sto je meni licno veliki minus jer volim i dobru masažu pre ostalog, tako da verovatno vise neću ići
Ostalo mi se dopalo, lozi te pričam ako hoćeš i tako
Sve u svemu, za otići jednom do dvaput je ok
I da, masaža je samo pola h, sto je po meni opet minus, a da daješ 100 ili vise za masažu za 1h mislim da je previše
Ja sam na waA samo si se javio na inst i pitao ili drugacije? Pa jednom bi valjalo otici ako dobro izgleda![]()
Pusti br ako imasJa sam na wa
Komunikacija lagana i zakazivanje takodje
+381 65 4575768Pusti br ako imas
Jel neko bio skorije u Venera stilJa mogu da preporucim venera stil:
![]()
Masažni studio
Venera Stil Nudimo vam širok asortiman masaža, izaberite jednu i prepustite se čarima. Dopustite našim veštim rukama da stres svakodnevnice umirimo. Opustiwww.halooglasi.com
Ako neko ima preporuke neka pise. Ne mogu da nadjem jos neku masazu koja ima kompletnu uslugu. Bio sma u par ovih sto sam nasao po oglasima i instagramu i na kraju samo masaza: Adagio, Dolce Vita, Power 7, Studio Fi, Studio Enjoy (MP Therapy).
Ako neko ima neku preporuku neka pise.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |